Dissabte, 27 de novembre de 2021

Col·lectiu

 

Equip Consell Assessor de Patrimoni Històric de TMB / M.A. Cuartero

El Consell Assessor de Patrimoni Històric de TMB es va crear per a la promoció i l'estudi del patrimoni de l'empresa i amb l'objectiu de ser un referent a nivell estatal i internacional.

Equip de professionals del departament de qualitat / M.A. Cuartero

Certificar la qualitat és evidenciar el compromís i la implicació de tots els estaments de TMB per fer bé les coses respectant el que estableixen les normes de referència.

Els voluntaris del Mou-te 2016 / TMB

La Carina, la Maira, l'Olga, l'Ana, el Juan Carlos, el Juan Antonio i el Sergi són treballadors de TMB que tenen alguna discapacitat i participen com a voluntaris de la campanya “Mou-te” 2016.

L'equip de gestió mediambiental / M.A. Cuartero

Contribueixen tècnicament en el disseny, la coordinació, el manteniment i el seguiment dels sistemes de gestió ambiental de TMB.

Part de l'equip d'auxiliars de control i informació / M.A. Cuartero

Verifiquen l'ús correcte dels títols de transport per part del client i asseguren el compliment de la llei ferroviària per part dels usuaris de la xarxa de metro.

Coordinadors tècnics de manteniment de les línies 9 i 10 / M.A. Cuartero

Els coordinadors tècnics de manteniment de línies automàtiques formen un equip amb un alt grau d'iniciativa per tal d'anticipar-se a possibles esdeveniments.

Equip de carteria, registre de correspondència i ordenances de TMB / M.A. Cuartero

El departament de Carteria, Registre de Correspondència i Ordenances està format per un equip de 6 professionals i estan ubicats a l'edifici corporatiu de Zona Franca.

M. Cruz Mateos i Rosa M. Peña / M.A. Cuartero

Depenent de l'àrea d'Administració i Finances i emmarcat dins del Servei de Bitlletatge i Serveis Generals es troba l'equip de professionals de Reprografia de TMB.

Francisco González Bermúdez i Ernesto Muñoz Prieto, part de l'equip / MA Cuartero

Són el departament de Telecomandament d'Energia, que està format per un equip de 17 operadors i es troba ubicat al CCM, Centre de Control de Metro, a Sagrera, des d'on operen el sistema informàtic que controla tots els equips elèctrics que doten d'energia elèctrica la xarxa de Metro.

Vehicle de senyalització de Parades i Senyals / P. Herrero

Treballen per tota la xarxa de bus i tenen el taller, el magatzem i el dipòsit de vehicles al CON del Triangle i són els operadors de Senyalització Parades.

Part de l'equip de Protecció Civil / P. Herrero

El departament de Protecció Civil de Metro de Barcelona va gestionar 9.762 incidències l'any 2014.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB