La Cecilia Vulart, que treballa a la unitat de venda i ingressos del bus turístic, fa quatre anys que va decidir fer carpooling per venir a la feina i ens explica la seva experiència.

MOTIVAT La preparació psicològica és qüestió d’un mateix, de tenir clar els objectius i de saber al cent per cent on vols arribar.

Una eina per estalviar diners. “L’estalvi que aconsegueixo gràcies al Club depèn de quant compri, però en una adquisició d’electrodomèstics, per exemple, puc arribar a pagar 500 euros menys

Després de més de tres dècades a TMB, el Dr. Mira es jubila i passa el seu relleu a la Dra. Eva González. Abans de marxar, però, GenTMB ha volgut repassar amb ell el seu pas per la companyia.

El Joaquim ens presenta el seu projecte finalista de la XIII edició del Tria la teva causa

El Jaime ens presenta el seu projecte finalista de la XIII edició del Tria la teva causa.

“La visibilitat LGTBIQ+ fomenta un ambient d’inclusió i diversitat, que pot millorar la cultura laboral i el compromís dels treballadors amb l’empresa.”

La Beatriz ens presenta el seu projecte finalista de la XIII edició del Tria la teva causa

El Miguel Ángel finalista en la XVI edició del Concurs de Relats Curts de TMB en la categoria treballador, ens engresca a participar en la nova edició del concurs, que ja està rodant.

L'Àlex ens presenta el seu projecte finalista de la XIII edició del Tria la teva causa.

La Laura, finalista en la XVI edició del Concurs de Relats Curts de TMB en la categoria treballador, ens engresca a participar en la nova edició del concurs, que ja ha començat.

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB