Manuel Coronado, davant la Ciutat de la Justícia abans d'entrar a un judici / Foto: Pep Herrero (TMB)
Manuel Coronado, davant la Ciutat de la Justícia abans d'entrar a un judici / Foto: Pep Herrero (TMB)

VOCACIÓ DE SERVEI."Treballar a metro i ser advocat tenen en comú el servei a la ciutadania, que s'ha d'oferir des del rigor i la professionalitat"

CARMEEl Carnestoltes ha estat una forma de vida, d'introduir-me en la música, viure moments que a vegades no es poden explicar en companyia d'amistats” MARIOLa nostra missió és fer riure, que la gent s'ho passi bé i gaudir nosaltres a l’hora d’actuar”

VOLUNTÀRIA A TMB. “La recompensa personal que proporciona el voluntariat és molt superior a la inversió de temps i esforç”

ORGULL DE PERTINENÇA “Només cal veure les dades de satisfacció dels clients en relació amb la conducció del bus dels meus companys i companyes de TMB. Són excel·lents professionals.

VOLUNTÀRIA A TMB. “Una hora del meu temps esdevé un aprenentatge per a tota la vida per a la persona a qui ajudo amb el voluntariat”

ACTIVISTA “Un dels nostres objectius és portar gossos de comunitats on no hi ha una llei de protecció animal i estan en llistes de sacrifici.”

Recentment ha gravat un espot promocional a les instal·lacions del CON d’Horta sobre l’última exposició que està a punt de presentar-se, en què tots els actors i actrius que surten a l’espot són companys i companyes del CON.

Quins idiomes parles? Cap? Saps que pots estudiar idiomes a l’empresa? Les classes són gratuïtes i tu et marques el ritme d’estudi, només cal que entris al Campus TMB i triïs la llengua que vols aprendre

1GenTMB

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB