RECERCA “La major part de la documentació prové de l’arxiu de Patrimoni Històric, però també hem recorregut a altres fons documentals, com l’Arxiu Nacional de Catalunya o l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, entre altres".

El Miquel, guanyador de l'edició anterior del Concurs de Relats Curts de TMB, ens anima a participar en la 16a edició del concurs, que ja ha començat.

L’equip està tancant els últims detalls de la posada en marxa del pilot, una estació de càrrega per a patinets elèctrics que reutilitza l’energia de les frenades dels trens a l’estació de Ciutadella de l'L4. 

Llicenciat en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en funció gerencial a l’administració pública per ESADE. És un professional de la comunicació de soca-rel que aquesta mateixa setmana ha estat avi. 

MOTIVAT “Després dels bons resultats d’aquest any, em motiva el repte de fer el campionat d'Espanya i classificar-me per al mundial” APASSIONAT “Aquest esport m’aporta salut, disciplina, entrega, competitivitat i respecte”

Tercera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona amb competències en la gestió de l’Agenda 2030, transició digital, esports, coordinació territorial i metropolitana i mobilitat, i des del 29 de setembre de 2021, presidenta de TMB.

TENAÇ "M’he marcat com a objectiu anar al campionat d’Europa màster a Finlàndia el 2023 i el campionat del Món"

Laia Bonet, presidenta de TMB, ha felicitat i reconegut avui l’acte de valor d’Emilio José, conductor de bus del CON de Ponent, per salvar la vida d’una dona que havia caigut a les vies a l’estació d’Urgell. 

Agent de Centre del CON de Zona Franca i apassionada pel teatre, l’Esther va participar al Jerusalema challenge de l’any passat i ha estat la promotora de TMB és el que ens mou, el videoclip nadalenc dels treballadors i treballadores de TMB d’enguany.

El José Miguel, la Dulce i el Jorge són tres dels empleats que s’estan formant a la UPF per convertir-se en agents d’innovació, i ens expliquen com estan vivint aquest procés. 

A nosaltres ens toca acompanyar la Barcelona del metro, per responsabilitat, amb TMB, i apostar per millorar el transport públic aquí, on s'ha incrementat la freqüència i s'han fet més carrils bus.

1GenTMB

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB