Ha entrat en funcionament als serveis urbans de Martorell, Mataró, Terrassa i Vallirana.

Judit Garcia, directora de Recursos Humans de TMB, va participar en la taula rodona juntament amb el director general de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya i representants d'ESIC Catalunya, Ibèria i Endesa.

Millorar l'entesa entre treballadors d'edats i vivències diferents i alhora evitar la pèrdua de coneixement quan les persones sèniors marxen de l’empresa, és l'objectiu de la trobada de diversitat generacional.

Per commemorar la jornada, la companyia llança la campanya “Tu inspires TMB. L’experiència de la gent gran, el nostre valor present”, que dona veu a 5 persones jubilades de Bus.

Metrolineres neix a partir del repte Estacions del Futur, que va permetre a personal de TMB reimaginar les estacions del metro a partir de quatre eixos: l'oci, la connectivitat, el confort i la interacció amb els usuaris.

Estalviar en llum no només fa que paguem menys pel consum que fem, sinó que siguem més respectuosos amb el medi ambient.

L’empresa s’uneix a la celebració destacant el seu ferm compromís amb la matèria per assolir una societat molt més justa i equitativa, mitjançant la gestió d’un servei de mobilitat cada cop més sostenible, segur i inclusiu.

“Combina i mou-te” és el lema de la Setmana Europea de la Mobilitat, que comença avui i acabarà divendres amb la celebració del Dia Mundial sense Cotxes. Un any més, TMB s’hi suma.

En la nova edició, tots els participants rebran, al final del concurs, les seves fotos impreses en grandària 13x18 cm. o superior i un petit regal sorpresa.

Els set equips seleccionats comencen a treballar en les seves propostes amb l’objectiu de donar resposta a la qüestió plantejada per la direcció de Bus.

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB