Destaquem

La companyia ha compartit la seva experiència pel que fa a la compra pública innovadora, la col·laboració pública-privada i els reptes i oportunitats de la innovació.

El taller està adreçat al personal en actiu que estigui interessat a prevenir el mal d’esquena o millorar el seu estat osteomuscular actual.

Com fomentar la cultura inclusiva a les empreses és el tema que ha abordat una jornada coorganitzada per la Fundació Factor Humà i Both, People & Comms, on un dels casos pràctics exposats ha estat el de TMB.

La pràctica regular d’exercici físic és una de les components bàsiques per a una estil de vida saludable. La plantilla de TMB i les seves famílies podran gaudir d’un descompte als gimnasos del grup DiR.

TMB ofereix la possibilitat a alumnes de realitzar les pràctiques curriculars dins d’algun dels departaments de l’empresa. La Universitat Oberta de Catalunya ha recollit l’experiència d’un d’aquests estudiants.

Els i les atletes de TMB fan una aposta per la solidaritat, i a partir d’ara lluiran a la seva samarreta publicitat de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC.

Un any més, la col·laboració de la plantilla de TMB amb el Banc dels Aliments segueix brillant.

El 6 de febrer es va celebrar una nova edició del Dia de la Internet Segura, una iniciativa que busca sensibilitzar tota la població, amb especial atenció a infants i joves, sobre com contribuir a protegir i protegir-se en l’ús de la xarxa.

CONFIANÇA “Tenir un elevat grau d’autoconfiança, d’autoestima, de creure en la capacitat que tenim per a aconseguir assoliments evitant influències d’estereotips”

Per evitar que es declari un episodi de contaminació atmosfèrica per concentracions de partícules en suspensió per sobre dels límits marcats, es posa en marxa la fase d’avís preventiu de PM10

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB