Destaquem

Titular del diari The Evening Times, de Washington, sobre l'enfonsament del vaixell Maine a La Havana el febrer de 1898 / Font de la imatge original, Wikimedia Commons.
Titular del diari The Evening Times, de Washington, sobre l'enfonsament del vaixell Maine a La Havana el febrer de 1898 / Font de la imatge original, Wikimedia Commons.

L’acte va comptar amb un moment molt emotiu quan la presidenta de TMB, Laia Bonet, va fer pujar a l’escenari en José Antonio Dorador, el treballador de bus més veterà de la plantilla.

Uns guardons que s’entreguen cada any i que és un reconeixement a les persones i empreses per la seva col·laboració amb el cos.

Conèixer altres àmbits de l’organització és una de les activitats d’integració del programa de pràctiques dels estudiants a l’empresa.

Un any més, i ja són tretze, la plantilla triarà la principal iniciativa solidària anual de l'empresa. Proposa la teva!

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, TMB recorda les accions que té en marxa per assegurar la igualtat real d’oportunitats i posar en valor la perspectiva de gènere.

Les fake news (notícies falses) no són un fenomen nou, però avui dia la seva ràpida extensió recomana estar alerta per no caure en paranys interessats. Iniciem amb aquest article una nova línia de continguts.

El trasllat durant els caps de setmana forma part del procés que finalitzarà amb el tancament de Ponent i la instal·lació de l’activitat a la futura cotxera de Zona Franca.

La falta persistent de pluja ha portat l'Agència Catalana de l'Aigua a passar de la fase d'alerta a la d'excepcionalitat en el Pla de Sequera, incrementant les mesures d'estalvi i eficiència que s'han de prendre.

En ple funcionament des del 2021, estrena una nova interface que permet estudiar diferents nivells d’un mateix idioma de manera consecutiva.

El nou sistema de seguretat 2FA al que poc a poc s’hi aniran incorporant col·lectius de la companyia, permetrà un nivell de seguretat addicional. És molt senzill, només cal que segueixis les indicacions del vídeo explicatiu que t’indica pas a pas el que has de fer per a obtenir-lo.

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB