Una de les sessions on va participar TMB es va celebrar a l'estand de Barcelona Activa
Una de les sessions on va participar TMB es va celebrar a l'estand de Barcelona Activa

La companyia ha compartit la seva experiència pel que fa a la compra pública innovadora, la col·laboració pública-privada i els reptes i oportunitats de la innovació.

El taller està adreçat al personal en actiu que estigui interessat a prevenir el mal d’esquena o millorar el seu estat osteomuscular actual.

Com fomentar la cultura inclusiva a les empreses és el tema que ha abordat una jornada coorganitzada per la Fundació Factor Humà i Both, People & Comms, on un dels casos pràctics exposats ha estat el de TMB.

La pràctica regular d’exercici físic és una de les components bàsiques per a una estil de vida saludable. La plantilla de TMB i les seves famílies podran gaudir d’un descompte als gimnasos del grup DiR.

TMB ofereix la possibilitat a alumnes de realitzar les pràctiques curriculars dins d’algun dels departaments de l’empresa. La Universitat Oberta de Catalunya ha recollit l’experiència d’un d’aquests estudiants.

Els i les atletes de TMB fan una aposta per la solidaritat, i a partir d’ara lluiran a la seva samarreta publicitat de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC.

Un any més, la col·laboració de la plantilla de TMB amb el Banc dels Aliments segueix brillant.

El 6 de febrer es va celebrar una nova edició del Dia de la Internet Segura, una iniciativa que busca sensibilitzar tota la població, amb especial atenció a infants i joves, sobre com contribuir a protegir i protegir-se en l’ús de la xarxa.

Per evitar que es declari un episodi de contaminació atmosfèrica per concentracions de partícules en suspensió per sobre dels límits marcats, es posa en marxa la fase d’avís preventiu de PM10

Aquest mes de febrer, el Pla especial de sequera del sistema Ter Llobregat ha entrat en fase d’emergència. Aquesta declaració, davant d’una sequera extrema, implica noves restriccions a tots els nivells i reclama, de tothom, un esforç de conscienciació i d’acció.  

Aquesta ha estat una de les visites del nou conseller delegat, en el marc del pla d’acollida que està realitzant, i en la que a més de conèixer les instal·lacions aprofita per reunir-se i saludar al personal.

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB