Dijous, 25 de febrer de 2021

Vols dissenyar l'estació de metro del futur?

 

Vols dissenyar l'estació de metro del futur?

La direcció de Metro, en col·laboració de la direcció d'Innovació, llança un repte obert a tot el personal de TMB per repensar les estacions de la xarxa de metro.

Redacció - Innovació / 16.10.20 - 10:55h

Com serà el futur de la mobilitat urbana? Quines seran les noves necessitats i demandes de la ciutadania? Quin serà l'ús del transport públic en els propers anys? Si tens idea de com donar resposta a aquestes preguntes, ajuda'ns amb les teves propostes i participa en el repte de l'Estació del Futur.

Aquest repte està dividit en 4 línies de treball o subreptes enfocats als àmbits de l'oci, la millora de la connectivitat, el confort i la interacció amb el passatge. Les teves idees hauran d'anar dirigides per donar resposta a alguna de les següents qüestions:

  • OCI: Com podríem integrar l'oferta cultural i d'oci de la ciutat a les estacions per fer que aquestes siguin més atractives i útils per als ciutadans?
  • CONNECTIVITAT: Com podríem transformar les estacions de metro en nodes que enllacin altres serveis de mobilitat de la ciutat per millorar l'experiència de viatge global dels usuaris?
  • CONFORT: Com podríem augmentar el confort a les estacions per fer més agradable el temps d'espera i incrementar la preferència i l'ús del metro com a mode de transport?
  • INTERACCIÓ: Com podríem interactuar amb el passatge a les estacions per conèixer-los millor i augmentar així la vinculació i preferència amb la marca TMB?

No hi ha límit d'idees ni de subreptes en els quals pots participar. L'objectiu és trobar les millors propostes innovadores per a l'estació del futur que aportin valor afegit als usuaris de la xarxa de metro i que, alhora, treballin en línia amb els valors propis i els objectius estratègics de l'organització, com són la sostenibilitat, la inclusió, l'eficiència i l'accessibilitat.

La iniciativa es desenvoluparà entre l'octubre de l'any 2020 i el març del 2021, estarà oberta a tota la plantilla de TMB i per participar-hi únicament hauràs d'omplir el formulari de registre que trobaràs a la plataforma TMBinnova i que és accessible des dels apartats d'Eines, Serveis al treballador i GENTMBapp. El projecte guanyador serà implementat a les estacions de la xarxa de metro.

La iniciativa estarà acompanyada d'un ampli paquet de premis que estan estretament relacionats amb l'oci, la cultura, la innovació i el consum responsable.

Recorda que la data límit per aportar les idees es fins al 4 de novembre.

Si vols participar-hi, consulta les bases, publicades al peu de l’article, on trobaràs tota la informació necessària per participar en el repte. 

Per ampliar informació aquí tens el vídeo de presentació del repte.

Si vols saber més coses sobre el Pla d'Innovació de TMB pots consultar els articles:

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB