Dimarts, 18 de desembre de 2018

Actualitat

 

El 22 d’octubre el Consell Executiu de TMB va aprovar la creació de l’Òrgan Consultiu d’Anàlisi i Gestió del Material amb Contingut d’Amiant, OCA.

Els dies 2, 3 i 4 de gener, coincidint amb les vacances escolars, els treballadors que ho vulguin tindran la possibilitat de mostrar el Centre de Control de Metro, el Centre de Control de Bus  o la gossera de Boixeres als seus fills.

Formadors CAP / TMB

Divendres passat la majoria dels formadors del Certificat d’Aptitut Professional, CAP, van fer la trobada anual celebran la 17ena.

Dijous passat, a l’aula de formació de Triangle va tenir lloc la darrera sessió de formació dels tutors d’empresa d’alumnes d'FP Dual.

carta Reis

El dia 22 de desembre, el Patge Reial, ajudant de Ses Majestats el Reis d’Orient, visitarà el CON d’Horta per recollir les cartes de tots els nens i nenes de Transports de Barcelona que desitgin donar-li la seva en mà.

El llibre és un nou recull d'experiències relacionades amb el desconegut, vivències en llocs emblemàtics del món del misteri així com fenòmens paranormals viscuts en primera persona.

"A les escales mecàniques, sitaua't a la dreta"

A principis de mes s’ha posat en marxa, novament, la campanya de civisme i contra el frau de TMB, protagonitzada pel personatge de la Karma.

Postal guanyadora del concurs Mou-te per la Salud Mental organitzat per TMB i la Federació Salut Mental Catalunya

El concurs es va tancar el dia 3 de desembre i la nadala guanyadora ha estat la del Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa.

imatge títol / TMB

Us informem que TMB esta rebent correus maliciosos de comptes de correus presumptament infectades d’altres entitats valides, com poden ser Ajuntament de Barcelona, Diputació etc. 

"¿Me estás hablando a mí?" / David Naylor

El 18 de maig del 2019 s'inaugurarà al Museu HOKI de la ciutat japonesa de Chiba una exposició d'art europeu realista en què s'exposarà un quadre de David Naylor, pintor i treballador de Metro.

GenTMB app

Es tracta d’una aplicació mòbil al servei de tots els treballadors de TMB que et permetrà fer les principals gestions amb l’empresa, des d’on tu triïs i sense pèrdua de temps en desplaçaments innecessaris.

Pàgines

Publicitat

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB