Dimecres, 14 d'abril de 2021

Actualitat

 

Es tracta d’una excel·lent oportunitat de creixement personal i professional per a tots els treballadors i treballadores de TMB, desenvolupant projectes innovadors del sector del transport públic a tot el mónimpulsats pel departament de Negoci Internacional.

Després de dos mesos d’interrupció per la situació sanitària es torna a oferir la “Visita guiada i gratuïta a l’exposició ‘Diàlegs intrusos’ al MNAC”. Hi ha disponibles entrades pel torn del matí.

En línia amb l'aposta de la companyia pel desenvolupament d'actuacions d'impuls de la dona emmarcades en el projecte de gestió de la diversitat, s'ha iniciat un procés d'aflorament i potenciació del talent femení a les empreses que conformen TMB.

Està organitzat per estudiants d'ESADE i s'hi convida empreses punteres en els diferents camps de la mobilitat terrestre per parlar de com ens mourem en el futur

L’objectiu és conèixer quina és la situació actual en matèria d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes a TMB, a través de la identificació de dades i informació rellevant de les plantilles, la realització d’enquestes, entrevistes i altres eines d’estudi.

Podeu votar el vostre equip finalista preferit fins al 16 d'abril per rebre la menció especial de la Comunitat TMBinnova.

Entre el 29 de març i el 22 d'abril, el teu got de cafè et pot fer aconseguir un exemplar del llibre Aquitania, d'Eva G. Sáenz de Urturi, premi Planeta 2020, o L'aigua que vols, de Victor García Tur, premi Sant Jordi 2020.  

Es tracta d'una instal·lació que permetrà millorar la formació i reciclatge dels agents d'atenció al client i motoristes simulant incidències i com resoldre-les a través de sistemes digitals i d'imatge.   

Consta de 10 pautes per poder ajudar a realitzar una òptima atenció quan s'ha d'atendre usuaris amb discapacitat intel·lectual

La fase ha començat replicant les dues iniciatives més secundades a partir de l'experiència pilot i els resultats obtinguts a partir de les mesures preses per cada equip.

El document deixa clar que el compromís de TMB amb la salut de les persones i la prevenció de riscos laborals va més enllà de l'obligació legal i que la direcció de la companyia l'entén com un imperatiu ètic i de responsabilitat social. 

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB