Dilluns, 14 de juny de 2021

Actualitat

 

Després del llançament de la plataforma multilingüe online d'idiomes del Campus TMB, la proposta de desenvolupament personal en matèria lingüística creix amb la possibilitat de tenir classes presencials gratuïtes.  

Agraïment a l’equip multidisciplinari que va fer possible la presentació dels nous vehicles que s’estan incorporant a la flota de Bus amb la marca EcoBus als laterals, que a partir d’ara identifica les unitats de TMB amb les qualitats ambientals més avançades. 

El proper dia 16 de juny, a les 18h, en el marc de la  jornada “TMB: motor econòmic i social”, es presentarà l’estudi “Impacte social, econòmic i mediambiental de TMB”, realitzat per la Barcelona School of Management, de la Universitat Pompeu Fabra.

La promoció d'enguany, que compta amb més dones que homes, va rebre la benvinguda del conseller delegat en el marc de la jornada d'acollida organitzada per les àrees de persones i d'operacions de Metro.

La nova versió millora l'accés a les plataformes “Campus TMB” i “TMB Innova”, dona més visibilitat als concursos de mèrits i a les promocions internes i agilitza i simplifica la comunicació i informació entre l'empresa i el treballador/a.

Club GenTMB i TagTravelling ofereixen als treballadors de TMB guanyar un bitllet per a dues persones per viatjar des de la Península a les Balears amb sortida des del port de Barcelona.

El projecte de la Núria Vila ha estat triat per la GenTMB com la causa social per la qual es desenvoluparan un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització durant l'últim trimestre de l'any.

S’està avançant en la gravació i edició de continguts audiovisuals adreçats al personal de conducció que s’inclouran en els seus reciclatges formatius. 

Amb el suport d’una consultoria externa, que garantirà la confidencialitat de tot el procés, la direcció llançarà demà una enquesta dirigida al personal, per radiografiar la problemàtica de l’absentisme a TMB i buscar-hi solucions.

TMB està impulsant un procés de reflexió per identificar els seus reptes de futur i definir la direcció cap a on es vol projectar en l’horitzó de l’any 2025. En aquest sentit s’està portant a terme un procés de participació amb col·lectius tant interns com externs.

 

Aproximadament entre el 10% i el 15% de la població femenina en edat fèrtil (entre els 12 i els 50 anys) pateix endometriosi. Aquesta és la proposta de la Cristina García per a l'edició d'enguany del Tria la teva Causa 2021.  

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB