Dissabte, 27 de novembre de 2021

Actualitat

 

SIMULADOR És una eina molt eficaç d'aprenentatge, ja que qualsevol persona que no tingui coneixement sobre canvis d'agulles o portes de sectorització de túnel en pot aprendre en poques sessions.

Participa al concurs per dissenyar el cartell del Centenari de la Xarxa de Bus i guanya un viatge a Londres per a dues persones i visita el London Transport Museum de Covent Garden.

La iniciativa permet donar millor cobertura als companys/es que competeixen sota el nom Club Atlètic TMB en qualsevol competició i posiciona el club en la primera divisió de l’atletisme.

Avui ha començat la instal·lació a totes les cabines de lavabo de la nova senyalització amb recomanacions i recordatoris bàsics sobre el seu bon ús indicant que es tracta d'un espai compartit

A finals de 2019 es posa en marxa el projecte Experiència d'empleat 'Conductor/a de Bus', un projecte en què l'empleat participa identificant possibles millores en el servei.

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Metro ha fet un homenatge als socis que van celebrar el seu 80è aniversari i 100 anys una de les sòcies.

El vàndal també haurà de pagar 1.080 euros per dotze mesos de multa i una indemnització de 1.786 euros a Metro en concepte de responsabilitat civil

Transports de Barcelona col·labora amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en l'FP Dual i està certificada amb el segell d'acreditació d'excel·lència.

Aquest és el títol de les dues taules rodones que es van celebrar ahir i van ser protagonitzades per dones professionals de TMB al Saló de l'Ocupació 

Vuit membres del Club Atlètic TMB van participar diumenge en la Marató de Barcelona sumant-se als més de 15.000 corredors que van prendre part en la sortida de la prova.

La presidenta de TMB va voler agrair personalment a l’equip de línies automàtiques, de tècnics  i directius, l’esforç que ha permès multiplicar la oferta de transport públic al polígon de la Zona Franca.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB