Diumenge, 26 de gener de 2020

Actualitat

 

1a promoció d’agents d’innovació de TMB / P. Herrero

Ahir es va celebrar al recinte modernista de Sant Pau l'acte d'entrega de diplomes del curs homologat per l'ESCI-UPF.

Simulacre CON Ponent

L'exercici va consistir en un vessament de líquid refrigerant que es va dur a terme amb total normalitat, amb la participació dels equips d'emergència i dels treballadors que s'han vist afectats per l'emergència.

COIB

De ben segur que has vist algun cop la imatge d'una persona punxant-se el dit i ho has relacionat amb la diabetis. Però saps ben bé què és aquesta punxada i per a què serveix? 

Imatge de Progat Cornellà

L'Associació Progat Cornellà agraeix als treballadors del Metro l'actuació solidària de la matinada de diumenge en la que es va rescatar un gat atrapat al túnel de metro de Sant Ildefons.

Café tertúlia / M.A. Cuartero

Dissabte, 11 de gener, l’associació Foment Martinenc va organitzar un cafè tertúlia per parlar de l’experiència de la dona conductora de bus.

La dedicació de la GenTMB que ha participat en les diverses propostes solidàries de l’empresa permet fer un balanç exitós del compromís social de TMB durant el 2019.

Concurs de dibuix d'Horta / M.A. Cuartero

Coincidint amb les vacances de Nadal a les escoles, l’equip del CON d’Horta va convocar un concurs de dibuix infantil entre els fills i les filles dels treballadors, i el divendres es va fer l’acte d’entrega dels premis.

Carlos Jiménez Pérez s'ha incorporat avui, 8 de gener, com a nou director de l'Àrea de Persones de Transports Metropolitans de Barcelona. Substitueix en el càrrec Mireia Clua Serres, a qui TMB agraeix els serveis prestats durant l'última etapa com a responsable d'aquesta àrea i li desitja èxit en el seu nou projecte professional.

Visita gossera / TMB

Els dies 2 i 3 de gener les instal·lacions del Centre de Control de Metro i el Centre de Control de Bus, del Centre de Seguretat i Protecció Civil i de la gossera de Boixeres  van obrir les portes per als familiars dels treballadors.

Jaume Garcia Soler s’ha incorporat avui, 7 de gener, a l’estructura directiva de Transports Metropolitans de Barcelona com a director de la nova Àrea Jurídica i Bon Govern, que fusiona les actuals dues àrees d’Assessoria Jurídica i de Bon Govern.

Concurs de Dibuix Infantil CON Ponent 2019 / M.A. Cuartero

Quaranta-tres nens i nenes, fills i filles de treballadors del CON, han estat els mestres pintors que han engalanat el tauler del CON amb les seves obres. 

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB