Dimecres, 30 de setembre de 2020

Actualitat

 

Club d'atletisme Ginchi Project / Grup Atlètic TMB

Les mascaretes es distribuiran a la gent més necessitada a través de dues entitats sense ànim de lucre de la capital d'Etiòpia, Addis Abeba. 

Rosa Maria recollint el guardó / Vocento

Els professionals d'autobusos i metro, persones  de serveis essencials que no van deixar de treballar ni un sol dia des que es va declarar l'estat d'alarma, van rebre ahir el “Gracias” de Vocento, juntament amb altres col·lectius

TMB posa en marxa un nou servei, orientat a garantir el benestar de les persones tant en l'àmbit laboral com en la gestió emocional, per ajudar a minimitzar les conseqüències psicològiques en el postconfinament.

Fomentar la diversitat i la inclusió és un dels eixos sobre els quals pivotarà el projecte, un valor que necessàriament ha de ser present a la gestió d’una companyia socialment responsable.

El nou Punt TMB Sagrada Família s'està construint al vestíbul principal de l'estació de metro de la Línia 5. La data d'inauguració està prevista per al mes de novembre.

AFE TMB / AFE TMB

A la competició, que es desenvoluparà des del mes de setembre d'enguany fins al mes de maig de l'any que ve, hi poden participar tots els treballadors de TMB i familiars de primer grau. 

S'està estenent un frau dirigit a persones que són a casa. El mètode és el següent: rebem una trucada de telèfon dient-nos que és el servei tècnic de Microsoft, que han detectar un virus en el nostre equip i que necessiten connectar-se per tal de corregir el problema.

Els membres del Club GenTMB podran gaudir de condicions especials per a la subscripció anual, que inclou un DVD de pel·lícules relacionades amb trens de les dècades del 1960 i 1970.

El proper dijous 10 de setembre a les 10.30h, al Tanatori de Can Ruti, se celebrarà la cerimònia de comiat de l’Òscar. Ateses les mesures relacionades amb la COVID-19, l’aforament és molt limitat, però qui ho vulgui podrà fer  arribar les seves condolences virtuals.

Dissabte, a primera hora de la tarda, l’Òscar Prieto va patir un accident de moto a conseqüència del qual va perdre la vida. L’Òscar feia 14 anys que treballava a TMB, i actualment prestava servei com a conductor a la línia 47.

En les darreres setmanes l’activitat vandàlica dels grafiters ha augmentat, tant pel que fa a la quantitat d’intents de pintar trens i instal·lacions com en l’agressivitat contra els cossos de seguretat que vetllen per evitar-ho.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB