Dissabte, 28 de novembre de 2020

Actualitat

 

Avui s'inicia la 2a edició de la ruta del Barcelona Christmas Tour, un recorregut per gaudir de la màgia del Nadal, descobrir les tradicions i secrets que envolten aquestes dates i  deixar-se enlluernar per les il·luminacions nadalenques de la ciutat.

Ja ha acabat la primera fase de registre d'idees del repte de l'Estació del Futur amb un total de 140 propostes pujades a la plataforma TMBInnova.  

TMB acull estudiants en pràctiques amb l'objectiu de promoure, afavorir i complementar els coneixements i experiència en el seu procés de formació.

Des de fa més d'un any hi ha en marxa un procés de licitació per al desenvolupament d'un nou model d'idiomes i aquesta setmana ja s'han fet les adjudicacions.

A finals del mes de juliol es coneixia el projecte solidari 2020, “Mou-te per les malalties inflamatòries intestinals”, triat pels treballadors de TMB. 

Recentment s’ha obert un procés de selecció per promoció interna, de 14 places més 7 reserves de Comandaments Tècnics Operatius, CTO, la major oferta de desenvolupament professional dels darrers anys.  

Dimarts 3 de novembre es durà a terme el darrer taller de creativitat. Els empleats poden continuar penjant les seves propostes fins al 15 de novembre.

Aprofitant que hi ha molts usuaris que estan treballant des de casa, els ciberdelinqüents han posat en marxa una campanya per tal d’intentar aconseguir les teves dades de connexió als sistemes de TMB, a les teves dades bancàries i a tota la informació que tinguis en el teu ordinador de casa i de la feina.

El relat Retrobaments guanya la 14a edició del Concurs de Relats Curts en la categoria Treballador de TMB.

El Guillermo, l'Hèctor, el Miguel Ángel i l'Inma són els guanyadors de la 3a edició dels premis Fotolliga 2019-2020 de l'Associació Fotogràfica d'Empleats, AFE-TMB

Quaranta-nou idees han sortit de la fase d'ideació del repte per a la implantació d'iniciatives derivades del mapa d’“Experiència d'empleat Conductor/a de Bus”, realitzada a la plataforma TMBinnova.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB