Aquests títols se sumen a la T-usual i la T-Jove d’1 zona, que ja estan disponibles des de principis d’any també en les seves versions per a famílies monoparentals i nombroses.

El PAD neix amb l’objectiu principal de donar suport, tant en els tràmits administratius com en les qüestions de caràcter emocional i de gestió personal, a tot el personal de plantilla de la companyia que està en procés de jubilació

Divendres 10 de juny a les 21.00 hores, a la Sala Sidecar, la banda de rock alternatiu Speaker Cabinets actuarà en concert i presentarà el nou single i el videoclip Suzan May.

El jurat ha triat els cinc relats finalistes de la categoria especial per a treballadors del 16è Concurs de Relats Curts de TMB i que en aquesta edició s’ha afegit la temàtica del Centenari de la Xarxa de Bus.

La presidenta i del conseller delegat han volgut agrair a totes i tots els voluntaris de CSC el seu esforç i solidaritat, que ha permès transportar fins a 3.574 persones refugiades d’Ucraïna, que han arribat a l’estació de Sants, fins el centre d’acollida a Montjuïc.

Per evitar que es declari un episodi de contaminació atmosfèrica per concentracions de partícules en suspensió per sobre dels límits marcats, l’AMB posa en marxa la fase d’avís preventiu de PM10

Un any més la companyia commemora la jornada presentant un vídeo on s'informa de com actuar davant d'una agressió, tant si s'és la víctima com si es presencia, i s'anima a denunciar-ho.

Descompte de 3 euros en la inscripció a la cursa popular de Sant Adrià per l'ELA, la cursa de la Dona 3 Viles i la cursa Els 10 de Santa.

Amb aquesta acció solidària volen donar visibilitat al problema de la contaminació del Mediterrani i sensibilitzar la comunitat local sobre la importància de protegir l'ecosistema marí.

Per evitar que es declari un episodi de contaminació atmosfèrica per concentracions de partícules en suspensió per sobre dels límits marcats, l’AMB posa en marxa la fase d’avís preventiu de PM10

TMB en femení. La visió de la dona treballadora és el títol del col·loqui que es va celebrar ahir al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat de la línia 2

1GenTMB

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB