Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Participació de TMB en la 1a edició del Dream Big Challenge Online, impulsada per Pau Gasol i Imagine

 

Equip de Repte TMB

Participació de TMB en la 1a edició del Dream Big Challenge Online, impulsada per Pau Gasol i Imagine

Es tracta d'una competició d'emprenedoria social que pretén fomentar l'esperit emprenedor i atreure idees innovadores i transformadores 

Redacció / 04.06.20 - 09:07h

El 21 de maig, Gemma Casalta, Mònica Castaño i Jordi Reig,  que realitzen el curs d'agents d'innovació de TMB, van participar en un repte dinnovació organitzat per l’empresa Imagine i esponsoritzat per Pau Gasol, el Dream Big Challenge Online,  una competició d'idees innovadores on diferents equips durant 3 hores treballen propostes emprenedores per donar resposta als principals reptes que planteja el futur, com la salut, l'esport, el  treball, l'educació i la sostenibilitat, sota un objectiu comú: fer d'aquest un món millor mitjançant la innovació.

Quan el departament d'Innovació va plantejar la possibilitat de participar en la competició, tots tres van decidir muntar un equip i participar junts en el repte, ja que era l'oportunitat per posar en pràctica tots els coneixements adquirits en el curs d'agents d'innovació d'enguany. D’aquesta manera va néixer l'Equip de Repte TMB.

L'àmbit escollit per l'Equip de Repte TMB per participar en la competició va ser el de la salut. Telemàticament i durant tres hores van anar desenvolupant les tasques que es definien des de l'organització. El treball en equip i la cooperació, el bon repartiment de les tasques, la bona comunicació i el saber-se escoltar van ser claus per resoldre el repte. Tot i quedar ben classificats al rànquing final, no van passar a la fase final, que es va celebrar el 25 de maig. 

La 1a edició del Dream Big Challenge Online ha tingut més de 3.000 inscrits i hi han participat 907 equips. 

El concurs pretén fomentar l'esperit emprenedor i atreure bones idees en un moment especialment complicat. Es tracta d'una competició d'emprenedoria social dirigida a persones de tot el món perquè visquin una experiència de formació i transformació que els prepari per a un futur que ells mateixos veuran i que fins i tot poden contribuir a crear.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB