Vols participar en processos d'innovació?

TMB està treballant per integrar la innovació al centre de l'organització, i el primer repte a resoldre, obert a la participació de tots els treballadors/es, és la millora de l'experiència d'usuari de la TMBapp.

Redacció / 01.04.19 - 11:00h

Es tracta d'aconseguir solucions i millores de l'app pública de TMB, la TMBapp, un segment -el de les apps de mobilitat- amb molta competència. 

Aquest és el repte que conjuntament l'àrea d'innovació i l’àrea de màrqueting estratègic proposa a tothom que vulgui participar-hi. Es tracta de fer una reflexió per augmentar de valor la TMBapp respecte a la resta de productes que ja existeixen al mercat sobre sis línies temàtiques com les funcionalitats en temps real, la captura i canalització de feedback, les funcionalitats turístiques que ampliïn l'ús i el coneixement del transport públic, la integració de funcions de col·laboració, l'explotació de dades i predictibilitat i els processos de gamificació i incentius. Cada participant podrà col·laborar amb tantes idees com vulgui en qualsevol de les sis línies temàtiques, sense cap limitació. 

M'interessa. Com m'hi puc apuntar?

Com que es tracta d’una prova pilot, la convocatòria està limitada a un màxim de 100 persones. Només has d'enviar les teves dades (nom, cognoms  i mail corporatiu)  a innovacio@tmb.cat  Les places s'assignaran per estricte ordre de sol·licitud fins a completar les 100. Tens temps fins al proper dia 2 d'abril. Participa-hi i ajuda'ns a construir el transport públic del futur.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB