Dilluns, 26 d'octubre de 2020

El Pla d'Innovació avança

 

Innovació / TMB

El Pla d'Innovació avança

Seguint amb la posada en marxa de les diferents iniciatives del Pla d'Innovació, recentment s'ha adjudicat l'eina col·laborativa per a la gestió de la innovació a TMB. 

Albert Piqué / 01.10.18 - 12:23h

La plataforma Induct ha estat la seleccionada per gestionar les iniciatives d'innovació i servirà per recollir les idees dels empleats i d'altres grups d'interès. El projecte s'ha estructurat per fases i començarà per un pilot reduït que estarà disponible abans de finalitzar l'any.

Aquesta mateixa eina informàtica està implantada en diferents entitats públiques i privades, tant nacionals com internacionals. Destaca el programa Innòbics de l'Institut Català de la Salut, on el model d'innovació oberta s'aplica a diferents àmbits. L'objectiu és incrementar la qualitat del servei a través de la millora de la qualitat tècnica, de la seguretat i de la satisfacció, tant dels usuaris com dels professionals, de manera que permeti incrementar l'eficiència de la gestió.

Port de Barcelona, Port de Tarragona i diferents ajuntaments de Catalunya, així com empreses com Mango, BonÀrea, Vallformosa, Bayer i Almirall, entre d'altres, també han treballat amb Induct.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB