Divendres, 28 de gener de 2022

Vols conèixer els guanyadors del repte TMBApp?

 

Vols conèixer els guanyadors del repte TMBApp?

Èxit de participació en l'acte de presentació dels prototips del repte “Com podem millorar l'experiència d'usuari de la TMBapp?” llançat per l'àrea d'Innovació, en el qual hi han participat més de 150 persones aportant unes 280 idees. 

Bernat Fernández Pinto, tècnic responsable d'Innovació / 20.06.19 - 09:12h

La guanyadora del primer premi ha estat Núria Vilà, amb el prototip “Pantalla d'inici modular”. Aquest prototip consisteix que cada usuari de l'aplicació TMBapp pugui configurar la pantalla d'inici segons les seves prioritats.

El segon premi ha estat per a Juan Botella, amb el prototip “Valoració del servei”, i el tercer premi per a l'equip format per Gemma Casalta, Ana Malpica, Sònia Xirau, David Gaig, Jordi Reig i Ricard Escola amb el prototip “Nous canals de comunicació”. Finalment, també s'ha atorgat el premi a l'usuari més interactiu de la plataforma, que ha estat David Gaig.

L'acte s'ha realitzat avui a l'Espai Mercè Sala, impulsat per l'àrea d'Innovaciói el departament de Marqueting, que vol agrair la participació de tothom, amb el suport de l'àrea de Comunicació. 

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB