Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Acte d’entrega de diplomes a la 1a promoció d’agents d’innovació de TMB

 

1a promoció d’agents d’innovació de TMB / P. Herrero

Acte d’entrega de diplomes a la 1a promoció d’agents d’innovació de TMB

Ahir es va celebrar al recinte modernista de Sant Pau l'acte d'entrega de diplomes del curs homologat per l'ESCI-UPF.

Margarida López Romero, responsable ecosistemes d'innovació / 22.01.20 - 09:14h

Ahir al matí es va celebrar al recinte modernista de Sant Pau l'acte d'entrega de diplomes a la primera promoció d'agents d'innovació de TMB, que va comptar amb la presència d'Albert Carreras, director general de l'ESCI, i de Nacho Dualde, gerent de l'ESCI, així com de diverses personalitats del món de la innovació.  

Va obrir l'acte Ramon Bacardí, director executiu d’Innovació, Tecnologia i Negoci Internacional de TMB, acompanyat de l'equip d'innovació, format per Michael Pellot, Margarida López i Bernat Fernández. 

Joan Ras, CEO d’INDUCT i professor associat d’ESCI, va realitzar una breu presentació del curs explicant el procés i la metodologia seguida. 

La ponència inspiradora va ser a càrrec d'Helena Calvo, movement manager de l'start-up  Too Good to Go (https://toogoodtogo.es). 

L'acte va tancar amb una visita guiada a les instal·lacions del recinte per conèixer una de les obres més destacades de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

El curs, que s’ha realitzat integrament a la School of International Studies de l’Universitat Pompeu Fabra (ESCI-UPF), ha tingut un total de 43 hores lectives per aprofundir en els mecanismes i eines necessàries per posar en marxa processos d’innovació dins de l’empresa. 

Què són els agents d’innovació?

La figura de l'agent d'innovació és vital per a la posada en marxa de l'estratègia d'innovació oberta, començada l'any 2017 dins de TMB. Com a ambaixadors de la innovació, els agents complementaran les feines que es fan des de l'àrea per assolir la transformació cultural i el desenvolupament de les habilitats necessàries en matèria d'innovació.

L'agent d'innovació actua com a agent de canvi dins de l'organització divulgant el Pla d'Innovació, alhora que enllaça les iniciatives de la seva àrea/departament amb l'àrea d'innovació. Aquest perfil és compatible amb l'acompliment habitual d'altres tasques assignades al seu lloc de treball habitual.

Funcions principals 

  • Actua d'enllaç entre els responsables de l'àrea d’innovació a TMB i la seva àrea de treball.
  • Participa activament en l'organització i desenvolupament de les dinàmiques d'impuls de la cultura innovadora.
  • Actua com a referent d'innovació de la seva àrea de treball i amb la coordinació del responsable d'innovació dinamitza la innovació al seu departament.

Si esteu interessats a formar part de futures promocions, contacteu amb innovacio@tmb.cat. Properament informarem dels requisits necessaris.

Si vols saber més coses sobre el Pla d'Innovació de TMB pots consultar els articles:

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB