Dissabte, 19 de setembre de 2020

I les idees seleccionades per realitzar el prototipatge són...

 

TMB

I les idees seleccionades per realitzar el prototipatge són...

Durant les pròximes setmanes es portaran a terme els tallers de prototipatge del repte: Com podem millorar l'experiència d'usuari de la TMBapp?

Innovació / 07.06.19 - 12:04h

Els dies 30 d'abril i 3 de maig, l'equip d'Innovació, juntament amb la consultora d’innovació Induct, va realitzar els tallers pràctics de creativitat associats al repte Com podem millorar l'experiència d'usuari de la TMB app? Del taller, al qual van assistir 39 treballadors, i de les aportacions espontànies dels participants en el repte, en van sorgir més de 280 idees que es van penjar a la plataforma TMBInnova.

Aquestes idees han estat analitzades i estudiades per l'equip de Màrqueting amb el suport de l’equip d'innovació, que ja ha seleccionat els tres grups que passen a la fase de prototipatge.

Aquesta fase consisteix a escollir el tipus de procés de prototipatge en funció de les característiques de la idea corresponent, la creació d'un esbós inicial del prototip, la tria de l'eina per a la construcció del prototip, la creació final del prototip amb l'eina escollida i finalment la validació amb usuaris reals del prototip realitzat. 

Les idees seleccionades per realitzar el prototipatge són:

  • Valoració del servei
  • Avisos dels usuaris no en temps real - Obrir un espai a l'aplicació, dividit en les diferents subtemàtiques perquè els usuaris avisin d'avaries / incidències /  defectes /  manteniment / suggeriments /  vandalisme /  objectes perduts
  • Pantalla d'inici modular

En pocs dies sabrem quina ha estat la idea guanyadora!

Donem les gràcies a tots els que han participat en el repte i us comuniquem que pròximament hi haurà més reptes que estaran oberts a la participació.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB