Dissabte, 27 de novembre de 2021

TMB i Vueling, guardonats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya

 

Foto de grup de l’equip de comunicació amb el guardó

TMB i Vueling, guardonats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya

Els premis Gabinets de Comunicació són un reconeixement a la tasca periodística que anualment concedeix el Col·legi i aquest any han recaigut sobre TMB, pel Millor Pla de Comunicació, i Vueling, per la Millor Estratègia de Comunicació Interna.

Albert Piqué / 06.11.12 - 11:37h

L’acte d’entrega dels guardons, celebrat el 5 de novembre a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, va comptar amb la presència del degà del Col·legi, Josep M. Martí; la presidenta de la comissió de gabinets de comunicació, Pilar Casanovas, i membres destacats de la professió com el director adjunt del diari "El Periódico de Catalunya" Albert Sáez i la periodista de Telecinco Glòria Serra, entre d’altres.

El premi obtingut per TMB al Millor Pla de Comunicació, per Tria la teva causa 2011, va recollir-lo el director de l’àrea de comunicació i relacions institucionals de TMB, Santi Torres, que en un breu parlament va agrair el reconeixement dels companys de professió i va voler compartir l’èxit assolit amb tot el seu equip.

L’altre guardó va recaure en l’empresa Vueling,  per la Millor Estratègia de Comunicació Interna.

L’entrega dels premis també va comptar amb un debat sobre "Comunicació i ètica", amb destacats membres de la professió que van debatre sobre els problemes que actualment s’han generat entorn al periodisme. 

Un moment del debat sobre "Comunicació i ètica"
Un moment del debat sobre "Comunicació i ètica"

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB