Dimarts, 3 d'agost de 2021

Remodelació de trens per al futur tram de la L9

 

Remodelació de trens / M.A. Cuartero

Remodelació de trens per al futur tram de la L9

S'han iniciat els treballs per remodelar 4 trens que operaven en línies convencionals i que permetran conformar el parc mòbil del tram nord de la L9-L10 coincidint amb l'obertura del tram de l'aeroport.  

Redacció - Gabriel Cabezas. Responsable Material Mòbil L9 i L10 / 22.06.15 - 09:38h

Aquests dies s'han iniciat els treballs de remodelació dels trens de les línies 2 i 4 que prestaran servei al tram 4 de la L9. L'operació, que s'està fent a la cotxera del triangle ferroviari, suposa la modificació del frontal del comboi, amb la supressió de la cabina de conducció i la col·locació de la porta de desallotjament. S'hi instal·laran equips wifi que permetran la monitorització remota de l'estat dels trens des del CCM, la visió en temps real de les imatges de les càmeres dels trens i la càrrega remota des de Sagrera de continguts en la videodifusió dels trens. També s'hi col·locarà el sistema de detecció de descarrilament, i es posaran en servei els equips per a la conducció automàtica ATC sense conductor. 

A mesura que vagin finalitzant els treballs, aquestes unitats s'incorporaran al tram que hi ha actualment en servei per compensar el trasllat de la flota de trens al nou tram de la L9 i mantenir la capacitat d'oferta en el tram nord de la L9-L10.

 

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
L9 / L10 / Metro
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB