En Roque amb alguns dels dibuixos que li han fet nens i nenes que pugen al bus / Foto: Miguel Ángel Cuartero
En Roque amb alguns dels dibuixos que li han fet nens i nenes que pugen al bus / Foto: Miguel Ángel Cuartero

Els nens i nenes de diverses escoles del trajecte que fa en Roque van ser protagonistes, juntament amb ell, d’un espai al programa de televisió Tot es Mou, de TV3. 

La presidenta de TMB ha reconegut aquest dijous la ràpida i eficient actuació del conductor Manuel Jiménez, que va practicar un massatge cardíac a un passatger que havia patit un infart.

POLIFACÈTIC. Conductor a TMB des del 2006, en Moisés Molina suma a la seva trajectòria d’altres experiències laborals (per exemple, conduint ambulàncies) i una vocació pel cinema que l’ha portat a publicar la novel·la-guió “Das Treffen. El reencuentro”. 

CONFIANÇA “Tenir un elevat grau d’autoconfiança, d’autoestima, de creure en la capacitat que tenim per a aconseguir assoliments evitant influències d’estereotips”

Durant les properes setmanes, prop de 50 autobusos lluiran un vinil amb un QR que redirigirà les consultes del passatge a la pàgina d’atenció al client de TMB. Parlem amb els creadors d’aquest prototip, fruit d’un repte d’intraprenedoria impulsat pel TMBInnova.

Graduat en Dret i Màster en Advocacia per la Universitat Oberta de Catalunya, advocat. Complementen la seva formació el Programa de direcció general en màrqueting, una diplomatura en funció gerencial en administracions públiques i l'Executive master in public administratitions (EMPA), tots ells cursats a ESADE .

APASSIONAT “No tinc por d’expressar emocions i missatges quan rapejo”. RECONEIXEMENT “L’àlbum és un treball molt professional que m’està donant el reconeixement necessari per sentir-me valorat com a artista”.

Van recollir la placa, en nom de tots els professionals del col·lectiu d’Assistència Integral en Ruta, AIR, el Carlos Porcel Guirao, responsable de la secció, i el Sergio Roda García, mecànic d’AIR.

La Cecilia Vulart, que treballa a la unitat de venda i ingressos del bus turístic, fa quatre anys que va decidir fer carpooling per venir a la feina i ens explica la seva experiència.

MOTIVAT La preparació psicològica és qüestió d’un mateix, de tenir clar els objectius i de saber al cent per cent on vols arribar.

Una eina per estalviar diners. “L’estalvi que aconsegueixo gràcies al Club depèn de quant compri, però en una adquisició d’electrodomèstics, per exemple, puc arribar a pagar 500 euros menys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB