Divendres, 18 de setembre de 2020

El nou repte pel 2015 d’en Jesús Morales

 

Jesús al cim del Broad Peak el 2014 / Jesús Morales

El nou repte pel 2015 d’en Jesús Morales

Aquest any el vuit mil del Jesús s'anomena “malalties venoses” i té el repte d'aconseguir que l'Associació Cuida les Teves Venes faci el cim recaptant diners suficients per a la investigació biomèdica d'aquestes malalties.

Redacció / 19.03.15 - 11:24h

El Jesús, que és mecànic de revisió de la L4 de Metro al taller de Roquetes, president de la Unió Excursionista de Catalunya d'Horta i alpinista d'elit, s'ha adherit a la campanya “La vida corre por tus venas: ¡Cuídalas!” de l'Associació Cuida les Teves Venes (ACTV) i l'Institut de Recerca Biomèdica de Sant Pau.

Les malalties venoses: les varius, la insuficiència venosa crònica i la trombosi, són malalties que no tenen causa coneguda i de les quals els metges solament poden tractar-ne els símptomes, però no guarir-les. La recerca sobre les causes genètiques d'aquestes malalties és fonamental.

L'any vinent en Jesús tornarà a l'Himàlaia amb el propòsit solidari de portar al cim del Makalu, la cinquena muntanya més alta del món, l'ACTV. Serà el cinquè vuit mil del Jesús, però el primer per una causa solidària.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB