La doctora Juliana Villa (Fundació Carreras) i la Mari Carmen Cano (TMB)
La doctora Juliana Villa (Fundació Carreras) i la Mari Carmen Cano (TMB)

Mou-te 2023 al pòdcast de la GenTMB: dona medul·la, dona vida!

Els trasplantaments de medul·la òssia salven vides. És un procediment molt més senzill del que imaginem, però que requereix del compromís de donants voluntaris. Una metgessa i una donant, treballadora de TMB, ens ho expliquen al pòdcast. 

Redacció / 24.11.23 - 10:15h

En el segon episodi de La Casa sonora de la GenTMB que dediquem al Mou-te contra la leucèmia, fem una mirada, des de la solidaritat i la medicina, cap als trasplantaments de medul·la òssia

Aquest procediment mèdic salva la vida de moltes persones que han patit leucèmia o alguna altre malaltia oncològica de la sang. Tot sovint, l’únic camí cap a la supervivència d’aquestes persones és un trasplantament de medul·la òssia.

Sense donants, no hi ha trasplantament i, en la majoria dels casos (en 3 de cada 4) no hi ha un familiar compatible. Aquí entren en joc les persones inscrites al Registre de Donants de Medul·la Òssia (REDMO).

Entrevistem la doctora Juliana Villa, de la Fundació Carreras, responsable del REDMO, i la Mari Carmen Cano, de TMB, agent d’atenció al client a metro. Us convidem a escoltar-les a una de les plataformes del pòdcast de la GenTMB (als botons de sota). Comencem!

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB