Tu parles français?

Quins idiomes parles? Cap? Saps que pots estudiar idiomes a l’empresa? Les classes són gratuïtes i tu marques el ritme d’estudi, només cal que entris al Campus TMB i triïs la llengua que vols aprendre

Àngels Rodríguez / 04.08.22 - 15:33h

La María del Mar García és agent d’atenció al client de l'L5 i està estudiant francès mitjançant la plataforma digital Idiomes TMB. Ens recomana el curs perquè és “molt còmode i intuïtiu, té els conceptes ben diferenciats i els temaris molt ben explicats".

Per què estàs estudiant francès?

Hi ha diverses raons. Principalment, perquè m'encanta com sona i des de petita que el vaig començar a estudiar a l'escola em vaig quedar amb ganes d'aprendre'n més, no només de conèixer l'idioma, sinó la cultura i els costums de tots els països de parla francesa, que són moltíssims i molt diferentes entre ells. És un dels idiomes més parlats del món, juntament amb l'anglès, i és també l'idioma oficial de molts organismes internacionals. I també és la langue de l'amour.

I en quin nivell estàs?

Vaig estudiar el B2 a la UOC

S'estan complint les teves expectatives sobre el curs?

Sí, em va molt bé com a recordatori i per repassar conceptes bàsics que amb el pas del temps he anat oblidant, i a part estic aprenent molt vocabulari de temes nous que desconeixia.

Què esperes obtenir d'aquests estudis?

Continuar aprenent, i amb la pràctica, aconseguir més fluidesa a l'hora d'expressar-me.

Quina rellevància adquireixen els idiomes en la teva feina?

La comunicació, poder comunicar-te d'una manera fluida amb la gent ajuda molt a prestar més bon servei.

Fora de l’horari del curs, fas alguna cosa per millorar el teu nivell?

Escolto música en francès i intento veure sèries en versió original. També tinc un parell de contactes per practicar per WhatsApp.

Ens recomanes aquests cursos?

Sí, el curs és molt còmode i intuïtiu, té els conceptes ben diferenciats i els temaris molt ben explicats.

Ens dones alguns consells per animar-nos a estudiar idiomes?

Aprendre idiomes, a part que et permet comunicar-te amb la gent, t'obre la ment, et fa exercitar el cervell i t'ajuda a conèixer altres cultures.

És còmoda d’utilitzar, la plataforma?

Sí que ho és, és molt intuïtiva, pots fer servir l'ordinador si ets a casa i, si no, la versió mòbil és molt fàcil d'utilitzar, i siguis on siguis pots fer els exercicis.

Plataforma digital d'idiomes TMB

Els cursos són en format online, però una vegada assolit un nivell pots passar a fer classes presencials. Actualment, només s’estan realitzant classes d’anglès, però a mesura que més persones vagin completant altres idiomes i nivells s’organitzaran grups en les altres llengües.

És molt fàcil apuntar-s'hi: accedeix al Campus TMB, identifica't, tria l’opció d’idiomes i comença a estudiar una altra llengua.

Estudiar idiomes t'obre la ment, et descobreix altres maneres de pensar, et desenvolupa la capacitat cognitiva i d'aprenentatge i et permet augmentar les teves competències a la feina.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB