La directora de RRHH de TMB durant la seva intervenció a l'Stem Women Congress
La directora de RRHH de TMB durant la seva intervenció a l'Stem Women Congress

TMB porta les seves bones pràctiques a l’Stem Women Congress 2023

Les iniciatives estratègiques en inclusió, igualtat o promoció de les dones a les feines STEM, protagonistes de la participació de TMB.

Redacció / 13.06.23 - 13:00h

L’Stem Women Congress, que ja ha consolidat la seva celebració anual a Barcelona, s’ha celebrat aquest any també a Madrid. TMB ha repetit participació (a l’edició de l’any passat, es va abordar l’experiència en atracció i desenvolupament de talent divers) de la mà de la directora de Recursos Humans de TMB, Judit Garcia.

Durant la ponència Stem Company Awards, Judit Garcia ha fet un recorregut per les bones pràctiques que estem duent a terme a TMB en temàtiques estratègiques com inclusió, igualtat o promoció de les dones a les feines STEM (que són les centrades en les àrees de ciència, tecnologia, enginyeries i matemàtiques).

La intervenció ha inclòs el visionat del vídeo que recull l’experiència dels nois i noies que han participat al programa de pràctiques per a alumnes amb discapacitat intel·lectual que ha posat en marxa TMB, i que comptarà amb noves edicions degut al seu èxit. Així mateix, s’ha pogut veure una exposició que reflecteix l’evolució de TMB al llarg del temps.

La plataforma organitzadora del congrés, que compta amb la participació de reputades empreses de diferents sectors d’activitat, treballa per donar visibilitat i promoció al talent femení en el camp STEM. Fins ara, hi ha participat més de 4.000 persones i s’hi han desenvolupat més de 200 iniciatives amb més de 100 ponents. La propera tardor, se celebrarà una nova edició a Barcelona.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB