TMB continua registrant records de passatge

El passat dijous, 27 d’abril, es va tornar a batre un rècord històric de validacions a la xarxa de metro, amb 1.530.000 viatges. Aquell mateix dia, Bus també va registrar la xifra més alta de viatgers.

Redacció / 03.05.23 - 11:43h

Amb 1.530.000 de validacions, el 27 d’abril del 2023 va assolir el record històric de viatgers al metro de Barcelona. Aquella mateixa setmana, concretament el 21 d’abril, ja s’havia arribat a la xifra d’1.523.900 de validacions. En acabar el mes, es constata que aquest abril ha estat el millor de la història de metro.

L’increment de passatge a la xarxa de metro durant aquest any 2023 està sent especialment important, superant amb escreix les dades prèvies a la pandèmia. Destaquen les xifres del passat mes de març, el millor de la història amb 40,3 milions de validacions, 3 milions més que el març del 2019.

L’acumulat de gener a abril de 2023 també és el millor de la història. Supera en un 4% el de l’any 2019 que havia estat el millor fins ara.

La xifra més alta de viatges de Bus durant 2023 es va registrar també el passat 27 d’abril, amb més de 742.000 viatges.

Diversos factors han contribuït a l’increment de la demanda, com ara la reducció mitjana de les tarifes, el treball presencial i l’augment de la mobilitat coincidint amb l’oci, la cultura i l’esport (concerts, futbol, fires, restauració, etc.) que es posa de manifest de forma notable en l’increment de passatge durant els caps de setmana.

La tendència a l’alça del servei de les xarxes de TMB està lligada sens dubte, a l’excel·lència del servei que cada una de les persones de la companyia desenvolupa en la seva jornada.

Volem compartir el reportatge que aquest matí el programa “Tot es mou” de TV3 ha dedicat al doble record de validacions del metro de Barcelona, amb un repàs als dies amb més validacions de la història de la xarxa.

Gràcies a tota la plantilla de TMB per fer-ho possible!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB