Repàs al compromís social de TMB de l'any 2015

Un any més els treballadors de TMB han estat l'element clau per fer possibles les activitats solidàries organitzades per la companyia. Persones amb discapacitats, de la tercera edat i els infants han estat l'eix central.

Redacció / 30.12.15 - 15:11h

El nombre de voluntaris del 2015 es va incrementar lleugerament respecte a l'any anterior, i va arribar a la xifra de 616 treballadors i treballadores de la companyia, que van participar en les diverses modalitats existents: conductor, mecànic, monitor de TMB Educa, guia de metro, voluntari per un dia i col•laborador de l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya.

Al llarg de l'any, s'han realitzat 36 serveis especials de bus solidari amb la participació de 14 conductors, que hi van dedicar 180 hores, i se'n van beneficiar 648 persones. Al metro, es van dur a terme 6 tallers per al foment de l'autonomia en els quals van participar 12 guies voluntaris. S'hi van dedicar 48 hores i se'n van beneficiar directament 98 persones amb discapacitat.

Es va donar suport a 46 entitats socials donant a conèixer els seus projectes, iniciatives i campanyes a través dels canals de comunicació de TMB, i en el marc de la segona campanya de donació de sang a TMB es van assolir 346 donacions. 

Per concloure l'any, dins de la 5a edició del Mou-te dedicada als drets dels infants, es van realitzar 3 accions participatives i de conscienciació, amb la participació de més d'un centenar de nens de l'escola La Rambleta del Clot i del Casal dels Infants. També es van fer 7 accions de difusió, mitjançant canals propis de TMB, com ara l'emissió d'un espot per MouTV i la transmissió per Ràdio Metro de missatges reivindicatius al·lusius als drets de la infància, gravats per nens.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB