Acollida i formació al nou personal d'estiu del Telefèric de Montjuïc

TMB dona la benvinguda a les noves incorporacions d'Auxiliars de Telefèric de Montjuïc a través d'unes jornades de formació i acollida que han servit de presentació i introducció a la companyia.

Eloi Blanes / 10.06.24 - 10:56h

Recentment s'ha celebrat l'acollida al nou personal d'estiu d'Auxiliars de Telefèric per al Telefèric de Montjuïc. La trobada ha permès donar la benvinguda a 16 treballadors i treballadores, 7 de les quals ja havien treballat el passat estiu i 9 cares noves que s'incorporen per primera vegada a la companyia. Totes les noves incorporacions provenen de la borsa d'Auxiliar de Telefèric i s'han reunit conjuntament per realitzar una dinàmica grupal i fer diverses activitats de presentació.

Durant la jornada també s'ha dut a terme un acte d'acollida institucional, a càrrec d'un psicòleg de selecció de TMB, que ha consistit en una sessió d'informació corporativa transversal sobre el grup d'empreses que formen TMB i que ha estat dirigit a les 9 persones que s’inicien a la companyia. A la sessió, s'ha fet una introducció a l'empresa, diverses activitats de presentació i l'entrega d'un pack de benvinguda individual. En aquesta ocasió, el conseller delegat de TMB, Xavier Flores, també ha donat la benvinguda al nou personal a través d'un vídeo institucional.

D'aquesta manera, les pròximes setmanes s'incorporarà tot el nou personal de manera esglaonada: 6 auxiliars la setmana del 16 de juny, 7 auxiliars més la setmana de l'1 de juliol i finalment 3 auxiliars la setmana del 22 de juliol.

Les noves incorporacions ja han acabat la seva fase formativa on han dut a terme tasques de prevenció de riscos laborals, activitats tècniques pròpies del servei i atenció al client. Els responsables i els conductors del Telefèric han sigut les persones encarregades d'oferir les sessions.

Cal destacar i agrair el treball de totes les persones dels diversos departaments de TMB que han fet possible la selecció, contractació i formació del nou personal d'Auxiliar de Telefèric.

Desitgem als nous companys i companyes el millor en aquesta nova etapa professional. Sigueu benvinguts i benvingudes a casa vostra!

Per a més informació sobre el Telefèric de Montjuïc podeu accedir al web

A més, recordem a tot el personal de TMB que actualment gaudeix d’un descompte del 20% en el servei del Telefèric de Montjuïc. 

El nou personal de Telefèric a la jornada d'acollida
El nou personal de Telefèric a la jornada d'acollida

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB