L'entrevista al conseller delegat es va gravar a l'estació de metro Ecoparc
L'entrevista al conseller delegat es va gravar a l'estació de metro Ecoparc

Xavier Flores, conseller delegat de TMB: "Garantim el dret a la mobilitat de tothom"

El conseller delegat, Xavier Flores, ha passat pel pòdcast de la GenTMB per continuar donant-se a conèixer entre la plantilla. A l'entrevista, reivindica el paper clau de TMB i de les persones que hi treballen per garantir una mobilitat eficient i equitativa.

Redacció / 05.03.24 - 13:30h

El conseller delegat de TMB des del desembre passat, Xavier Flores, ha volgut concedir la primera entrevista en el càrrec a un mitjà intern de l’empresa: el pòdcast de La Casa Sonora de la GenTMB. Format com a enginyer de Camins, Canals i Ports, compta amb una llarga experiència al sector del transport públic. Fins poc abans del seu nomenament, ocupava el càrrec de secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, però la seva tasca al sector públic del nostre àmbit també va passar per la Generalitat, on va ser director general d’Infraestructures de Mobilitat a Catalunya, entre d’altres càrrecs.

Des de la seva incorporació a TMB, el nou conseller ha estat immers en un procés per conèixer de prop totes les realitats laborals i personals que conviuen a l’empresa. A l’entrevista que li ha fet el cap de Comunicació interna de TMB, Albert Piqué, parla de com està sent aquesta presa de contacte (a partir de visites als diferents centres de treball), del paper central de TMB pel que fa a la mobilitat (amb totes les implicacions derivades quant a cohesió social o lluita contra el canvi climàtic) i de projectes i perspectives de futur.

A més de destacar que són els treballadors i treballadores qui “aixequen la persiana de la mobilitat cada matí ben d’hora”, ha assenyalat com a un dels seus objectius prioritaris traslladar a la ciutadania que les persones de TMB, tant a Bus com a Metro, són servidors i servidores públics, tant com ho són el cos de bombers, els professionals de la salut o els membres de la policia.

També ens ha deixat alguna pinzellada sobre sí mateix, per exemple, com es mou per la ciutat o quines són les seves aficions. Ho trobareu tot als enllaços de sota, on podeu escollir la plataforma per escoltar l’entrevista. Comencem!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB