Janette / Pep Herrero
Janette / Pep Herrero

Janette Carrascal Bals, ambaixadora TMB

Va arribar a TMB després de patir les conseqüències d’un ERO a l’empresa on treballava, mentre estava embarassada de la seva primera filla.

Albert Piqué / 08.03.19 - 08:00h

Es considera afortunada per les seves condicions laborals i diu que està contenta de treballar a TMB.  

Ens podries presentar la Janette? 

—La Janette és un dona de 34 anys, mare de l’Hugo i la Paola, que treballa al telefèric des de fa 10 anys. 

És curiosa la teva resposta, perquè és una pregunta que he fet a d’altres ambaixadors i la primera resposta sempre està relacionada amb la seva vida professional, no pas amb la personal. 

—Perquè la meva prioritat és la meva família. La meva feina m’agrada, però sobretot em permet poder estar amb els meus fills, que ara per ara són la meva prioritat.   

Quin va ser el teu camí professional, abans d’arribar a TMB?

—Vaig treballar molts anys com a administrativa a Ferrovial. Quan estava embarassada de la meva filla, l’empresa va fer un ERO i em va tocar. Vaig tenir la nena estant a l’atur, i un cop acabada la baixa per maternitat vaig entrar a treballar al Palau de la Música, però només per un mes. Va ser llavors que em vaig assabentar que TMB estava buscant personal per al Telefèric, m’hi vaig presentar, i aquí em teniu!

Contenta? 

—Sí, la veritat és que sí. 

Vas entrar a la companyia cercant una empresa que et permetés compatibilitzar la teva vida professional i familiar. Sents que ha estat així?  

—Tot i treballar els caps de setmana, l’horari que tinc em permet estar amb els nanos, anar-los a buscar a l’escola, ajudar-los amb els deures.... no hi ha color. I quan mires al teu voltant veus amics o coneguts, i fins i tot altres pares de l’escola, que treballen moltes hores i gairebé no tenen temps per estar amb els seus fills. Al telefèric, treballar al torn de matí és perfecte si tens nanos, i si fas el torn de tarda, és perfecte per estudiar.

Et sents orgullosa de formar part de TMB? 

—Sí, perquè és una empresa estable, seriosa i que em permet compatibilitzar la meva vida laboral amb la meva família. 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB