Goyo / TMB
Goyo / TMB

Gregorio González Lucas, ambaixador TMB

Va arribar a TMB ja fa més de 20 anys amb bona base formativa, però des de llavors no ha deixat d’aprofitar les oportunitats formatives que la companyia li ha ofert. Pare, marit i fill, la seva família és el que el mou.  

Albert Piqué / 17.01.19 - 07:00h

Ens podries presentar el Goyo? 

—El Goyo és un home molt esportista, treballador i forjat sota els valors de l’honradesa i l’honestedat. Tinc tres fills, uns bessons de 14 anys i una noia de 16 anys, estic casat amb la primera nòvia que vaig tenir, i d’això ja en fa quasi trenta anys. Treballo a TMB des de fa més de vint anys i actualment sóc cap d’equip del taller central T1.  Abans havia treballat en diverses empreses, tot i que en cap d’elles em vaig poder estabilitzar. Aquí hi vaig arribar l’agost del 1997, amb vint-i-set anys, després de passar un llarg procés selectiu en què vaig quedar segon. Venia molt ben format, i un cop a TMB he seguit ampliant la meva formació, que ha estat clau per créixer professionalment i arribar on ara sóc.   

—I per al Goyo, quina és la seva prioritat vital?

—Sentir-se bé amb un mateix, que és clau per poder atendre els meus, la meva família. Valoro molt passar temps amb ells, amb els nanos, amb la meva dona i amb els meus pares. A mesura que m’he anat fent gran he pres més consciència de la importància de tenir temps de qualitat amb ells. El meu entorn també em preocupa, els meus amics i companys, i els intento ajudar sempre que puc. 

—Mantens algun contacte amb companys teus de l’època d’estudiant? Com els ha anat?

—Doncs no et negaré que em tenen un mica d’enveja.  Molts d’ells han patit les conseqüències de la crisi d’una manera molt contundent. Treballaven en empreses més petites o poc estables i han perdut la feina, i als que millor els ha anat, els han retallat el sou. 

—Què és el que més valores de la companyia? 

—Que m’ajudi a créixer professionalment, que em doni autonomia i la seguretat que m’ofereix una gran empresa com TMB. Aquí si fas el que s’espera de tu, no tens problemes. Fora, si treballes en un taller més petit, per molt bé que treballis pot passar que un dia, sense esperar-t’ho, tanquin i et trobis al carrer. Em sento molt afortunat de treballar a TMB. 

—Creus que la teva feina a TMB t’ha ajudat a desenvolupar-te professionalment? 

—Sí, per descomptat! La formació que tenim aquí és un privilegi. Cada cop que he demanat fer algun curs, bé sigui relacionat amb el lloc de treball com en d’altres temàtiques de tipus personal o emocional, els meus caps són els primers que m’han recolzat i l’han aconseguit. En altres empreses per tenir formació l’has de pagar, i aquí en tenim de qualitat i de franc. 

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB