Equip d'informadors de la NXB prejubilats / M.A. Cuartero
Equip d'informadors de la NXB prejubilats / M.A. Cuartero

Un equip molt experimentat

Treballen d'informadors sobre la implantació de cinc noves línies de bus de la nova xarxa de bus, NXB.

Redacció / 18.11.13 - 09:56h

L'equip està format per 33 prejubilats, 24 conductors i 9 comandaments i el seu centre de treball és la xarxa de bus de la ciutat de Barcelona.

La seva tasca principal és informar el client de la implantació de cinc noves línies de bus de la nova xarxa. Ells hi aporten un valor afegit en comparació amb la resta dels 200 informadors externs: és el seu ampli coneixement de tota la xarxa de bus de TMB i de l'empresa, fet que els permet oferir als usuaris del bus diferents opcions per poder realitzar el trajecte desitjat.

Tenen com a funcions principals informar el client de les novetats i de les opcions de què disposa per desplaçar-se aportant coneixement de la xarxa; donar suport al personal d'informació extern en cas que es detectin incidències o mancances sobre el terreny i fer d'enllaç amb el Centre de Suport de la Xarxa per tal de traslladar les possibles incidències i/o problemes a gestionar així com informar de l'estat de la situació.

L'11 de novembre va començar la campanya informativa i l'equip es va distribuir per les diferents zones de la xarxa de bus, especialment per aquells punts o trajectes de les línies convencionals que han patit més canvis, amb l'objectiu de poder informar millor i amb més detall els usuaris habituals d'aquestes línies.

Des del 18 de novembre, dia de l'entrada en funcionament de la segona fase de la NXB i de la posada en circulació de les cinc noves línies, H8, H10, H16, V3 i V17, aquest equip d'informadors està treballant en els punts que es consideren especialment importants perquè es tracta d'intercanviadors entre línies o perquè són punts de confluència de noves línies amb línies convencionals.

Formació

Per poder dur a terme aquesta tasca amb la qualitat necessària, han rebut formació genèrica al Centre de Suport a la Xarxa sobre conceptes bàsics de la NXB i informació en detall sobre les actuacions que s'han dut i s'estan duent a terme en aquesta segona fase, que suposa la implantació de cinc noves línies.

L'equip de formadors

L'equip està format per: Mariano Camacho Turrientes, Teófilo Serna López, Tomás Andaluz Vela, Antonio Codes Ruiz, Santiago Villavieja Bueno, Candelo Pedro Gil Sánchez, Esteban Pavón Calderón, Miguel Peláez González, Lupicinio del Hoyo García, Felipe Montero Hurtado, Matías Romero Chiachio, Francisco López López,  Josep Masip Jauset, Jaime Vera León,  Juan García Molina, Ramón Meroño Ros, Rafael Mengual Hilinger, Joaquín Galisteo Mendoza, Juan Capitán Carrasco, Vicente Salamanca García, Juan Núñez Sánchez, Ramiro Vázquez Prieto, Ramón Burgaz Oriola, Jesús López Díaz, Benito Salguero Aguilar, Sebastián Barbosa Macarro, José Gómez González, Juan Francisco Tejera Cano, José Román Pérez, Carlos Bello Valle, José María Méndez González, Luis García Fernández,  i Enrique Bueno Rubio.


 

José Gómez, informador NXB / M.A. Cuartero
José Gómez, informador NXB / M.A. Cuartero
Francisco López, informador NXB / M.A. Cuartero
Francisco López, informador NXB / M.A. Cuartero
Tomás Andaluz, informador NXB / M.A. Cuartero
Tomás Andaluz, informador NXB / M.A. Cuartero
Equip d'informadors de la NXB / M.A. Cuartero
Equip d'informadors de la NXB / M.A. Cuartero

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB