Dissabte, 27 de novembre de 2021

La tecnologia Navilens s'instal·la al Bus i al Metro

 

La tecnologia Navilens s'instal·la al Bus i al Metro

Coincidint amb el MWC d'enguany es va iniciar la prova pilot de les etiquetes intel·ligents NaviLens. Ara, un cop validada, s'incorpora a les xarxes de transport de TMB per millorar l'accessibilitat a les persones amb deficiència visual.

11.10.19 - 11:34h

A través d'unes etiquetes denominades ddTags que tenen un aspecte de codis QR de colors, les persones usuàries poden llegir la senyalètica de les xarxes de transport públic, tant en les parades d'autobús com a les estacions de metro, i rebre orientacions precises mitjançant els seus dispositius mòbils.

Només cal descarregar-se al mòbil, de manera gratuïta, l'app Navilens, disponible tant per a iPhone com per a Android, i a través de l'aplicació fer la lectura de les etiquetes intel·ligents.
NaviLens també ofereix informació en temps real, com ara el temps de pas a les parades o possibles incidències del servei a la xarxa de bus. Al metro proporciona informació sobre freqüències de pas, incidències del servei, emplaçament de validadores, distribuïdores, ascensors i altres elements.

La implantació a les xarxes de metro i bus es farà en dues fases. La primera, que ja s'ha començat i acabarà a finals de novembre, cobrirà el 50% de les xarxes. La segona es durà a terme l'any 2020 i cobrirà el 50% de la xarxa restant.

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB