Divendres, 28 de gener de 2022

El bitllet senzill electrònic amb validació sense contacte a l’autobús ja és aquí

 

La presidenta de TMB, Rosa Alarcón i el conseller delegat, Gerardo Lertxundi / P. Herrero

El bitllet senzill electrònic amb validació sense contacte a l’autobús ja és aquí

La nova funcionalitat de l’aplicació mòbil TMB App,  que a partir d’avui ja està disponible, ha estat presentada avui en roda de premsa per la presidenta de TMB, Rosa Alarcón i el conseller delegat, Gerardo Lertxundi.  

Redacció / 16.06.20 - 09:55h

Des de fa uns mesos, a causa de l'actual situació d'emergència sanitària per la Covid-19, els conductors de bus no poden vendre bitllets ni fer atenció al client, motiu que ha fet que TB accelerés la implantació del bitllet senzill electrònic. És un bitllet virtual que s'obté mitjançant l'aplicació TMBapp i que una vegada al bus el client valida escanejant el codi QR que està ubicat en la zona de validació de l'autobús. Un cop s'escaneja, el sistema ja determina la línia, la data i l'hora de validació del bitllet. La normativa de validesa del títol és la mateixa que per al bitllet senzill en paper. 

Entre els avantatges d'aquest nou servei cal destacar que és més ecològic, que es pot pagar amb targeta de crèdit o dèbit i que el temps d'aturada a les parades de bus s'escurça.

Vídeo: TMB implanta el bitllet senzill electrònic amb validació sense contacte a l’autobús

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB