Vols aprendre tècniques d’innovació per aplicar-les a la resolució de problemes?

Vine a un dels 6 tallers de creativitat i aprèn tècniques per a fomentar la generació d’idees al teu dia a dia i troba la inspiració que necessites per a participar en el nou repte de Bus.

Innovació / 11.04.22 - 09:36h

En les setmanes vinents TMBinnova juntament amb un equip d’expert en matèria d’innovació oferiran 6 tallers únics a l’abast dels treballadors i treballadores de TMB. Si vols ser un dels afortunats en poder assistir a una d’aquestes sessions, omple el següent formulari. El nombre de places és limitat, per això les places s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Les persones que hi participin aprendran eines disruptives per a la generació d’idees i per a la millora d’aquestes. Faran un recorregut pel context actual de la mobilitat i buscaran punts de millora en la manera de resoldre les consultes a l’interior del Bus. Al final de la sessió els participants seran capaços de crear idees i de millorar-les de manera totalment autònoma. 

Si t’interessa el món de la innovació i t’agradaria ampliar els teus coneixements, aquesta és la teva oportunitat!

La gamificació a la Plataforma TMBinnova - Compromís amb la innovació

La nova plataforma TMBinnova és gamificada, en registrar-te aconseguiràs 10.000 Innobits, la nova moneda d'innovació, amb els que pots crear idees, donar suport a les propostes de la resta de companys/es, entre altres coses. L'objectiu és aconseguir fer les millors inversions per anar escalant posicions en el rànquing, hi haurà premis per a les persones que millor hagin gestionat la seva cartera!

D'entre totes les idees rebudes al repte s'escolliran les millors 24, però només es farà la selecció entre les que hagin assolit l'estat de "Suportada". Aquest nivell s'obté en assolir reunir 30.000 Innobits en una mateixa idea. Et semblen molts? Demana als teus companys i companyes que t'ajudin i apostin per la teva proposta, i converteix la teva idea en guanyadora.

Per això, aquelles persones que completin el curs Compromís amb la innovació rebran una recompensa de 1.000 Innobits per utilitzar a la plataforma TMBinnova. El curs introductori ja està disponible al Campus TMB.

Troba la inspiració que necessites!

 

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB