Taller d’esquena saludable

El taller està adreçat al personal en actiu que estigui interessat a prevenir el mal d’esquena o millorar el seu estat osteomuscular actual.

18.06.24 - 12:04h

En el marc de la promoció de la salut, el proper dimecres 10 de juliol es farà un taller d’esquena saludable a càrrec dels fisioterapeutes del centre TMB Salut.

S’exposaran conceptes bàsics per mantenir una esquena saludable, que aniran acompanyats d’exercicis pràctics que, si es realitzen de manera habitual, contribueixen a millorar o evitar el molest dolor d’esquena. Tenint en compte l’aspecte eminentment pràctic del taller, es recomana portar roba còmoda.

La sessió es portarà a terme a la sala de rehabilitació del centre TMB Salut, carrer Ribes, 49-53, en horari de 15 a 17 hores.

Les places són molt limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre de petició. Les persones interessades a participar en el taller cal que enviïn un correu electrònic a salutiseguretat@tmb.cat indicant el nom del taller a l’assumpte del correu i adjuntant les dades identificatives: nom i cognoms i número de treballador/a.

Des de fa anys, el Servei de Salut, Seguretat i Benestar laboral impulsa actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida del personal organitzant tallers i publicant articles a la revista GENTMB, referents a l’alimentació i menjar saludables i sobre els beneficis de l'activitat esportiva.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB