Sorpresa i interès, els dos adjectius que qualifiquen les visites al CCM i CCB

Els passats dies 06 i 07 de setembre, just abans de la tornada a l'escola, les portes del Centre de Control de Metro i el Centre de Control de Bus, es van obrir per als fills i familiars de treballadors.

Albert Piqué / 12.09.18 - 13:53h

Durant les tres sessions del matí de dijous i altres tres del divendres, capitanejades pels monitors de TMB Educa i tècnics de comunicació Interna,  els pares i mares que van apuntar-s'hi, van poder acompanyar els seus infants i ensenyar-los, de primera mà i en directe, la feina que es fa des dels centres de control.

Les visites començaven amb la projecció d'un vídeo, protagonitzat per la Karma, on d'una manera molt didàctica s'explica què és TMB, quins transports gestiona i els àmbits d'actuació.
Posteriorment es fa un primer aprofundiment amb la gestió del servei de Metro i el de Bus; la visita conclou amb la possibilitat d'accedir a les sales de control, i al costat d'un operador i sota les indicacions del caps de sala o supervisor, entendre les complexitats de la regulació dels carrussels i la gestió d'incidències. La visita del CCM es va complementar amb una altra visita al Centre de Control i Seguretat de Metro.

Els assistents s'enduen de record un obsequi del TMB Educa i una invitació per a 4 persones al Telefèric de Montjuïc.

La propera edició es farà coincidint amb les vacances de Nadal. Pares i mares, estigueu atents!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB