Política de gestió de l’absentisme laboral

El document recull de forma simplificada els passos que ha de seguir un treballador o treballadora per gestionar la seva baixa laboral, així com les accions de seguiment que se’n farà.

Redacció / 05.12.22 - 08:30h

Dins del desenvolupament del pla que s’està duent a terme contra l’absentisme irresponsable, el comitè executiu de TMB ha aprovat la Política de gestió de l’absentisme laboral, un document que pretén garantir que tot el personal entengui les seves responsabilitats en cas d’estar de baixa laboral i conegui els passos que ha de seguir.

Aquesta és una acció més de les endegades en els darrers mesos orientades a reduir els índexs d’absentisme de TMB, que són força més alts que en empreses del mateix sector, i que generen una distorsió molt important en el desenvolupament de les tasques diàries i en la conciliació d’altres treballadors i treballadores, que veuen afectades les seves càrregues de treball.

La política també vol proporcionar suport i acompanyament per part de l’organització, a aquelles persones afectades per qüestió de salut, i alhora fomentar i desenvolupar una cultura positiva d’assistència a la feina.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB