El període d’ideació del Repte TMBinnova 2023 s’allarga una setmana. Digues la teva!

Participa en l’últim al taller de creativitat, aquesta vegada en format digital, el pròxim 17 de maig.

Innovació / 12.05.23 - 13:45h

El repte TMBinnova 2023 continua creixent i així ho demostren les dades de participació i les propostes presentades fins ara. És per això que s'ha decidit allargar el període d'ideació fins al pròxim 19 de maig per donar temps als participants de continuar compartint les seves idees i propostes que donin resposta a la pregunta plantejada: Com podríem millorar el rendiment del servei i el benestar dels treballadors i treballadores per a prevenir i reduir l’absentisme?

Per donar un impuls final a aquesta fase d'ideació, TMB ha organitzat un Workshop de Creativitat que tindrà lloc el dia 17 de maig a les 12:00 hores. Aquest workshop es farà en format digital i estarà obert a tots els treballadors i treballadores de TMB. Durant el taller, es proporcionaran eines i estratègies per ajudar als participants a generar noves idees i a convertir-les en propostes concretes.

Les persones interessades a participar-hi només s'han d'inscriure a la sessió omplint aquest formulari.

Quin és el repte que es planteja?

Aquesta nova edició busca recollir propostes innovadores que responguin a la pregunta: Com podríem millorar el rendiment del servei i el benestar dels treballadors i treballadores per a prevenir i reduir l’absentisme?

Les solucions poden anar enfocades a alguna de les 3 línies de treball:

  • Prevenció: Com podríem millorar la conscienciació contra l’absentisme? De quines maneres podríem donar suport als companys i companyes que afronten problemes que impacten en la seva motivació i rendiment?
  • Impacte: Com podem reduir la repercussió que té l’absentisme en el servei, en les persones usuàries i en els companys i companyes?
  • Cultura: De quines maneres podem fomentar una cultura de treball en equip?

El repte és obert a tota la plantilla de TMB i no hi ha límit d’idees. Només has de pensar en una solució que doni resposta a una de les preguntes plantejades i publicar-la a la plataforma TMBinnova, que és accessible des dels apartats d'Eines, Serveis al treballador i GentTMBApp.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Innovació enviant un correu a innovacio@tmb.cat

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB