Hola BCN
Hola BCN

Hola BCN!, la targeta de viatges de transport públic per conèixer Barcelona

Hola Barcelona! és el títol de viatge perfecte perquè els amics o familiars que visiten la ciutat el triïn a l’hora de moure's en transport públic.

Redacció / 08.07.16 - 08:46h

Barcelona és una ciutat per descobrir, per gaudir de les seves terrasses, del passeig marítim, de la vida i les festes dels barris o per anar de compres, i el transport públic és la millor manera de moure's per la ciutat, ja que Barcelona té una de les millors xarxes de transport públic d'Europa.

El transport públic ofereix la comoditat de no haver de patir els problemes de la massificació del trànsit en hora punta o haver de buscar un lloc per aparcar el cotxe, i és per això que cada vegada més els turistes que visiten la ciutat trien el transport públic. Hola Barcelona! és l’abonament perfecte per a aquells que passen uns dies a la ciutat.

Hola Barcelona! És el títol de viatge perfecte perquè els amics o familiars que visiten la ciutat el triïn a l'hora de moure's en transport públic. Ofereix gaudir de viatges il·limitats en tot el transport públic de Barcelona, metro, autobús (TMB), ferrocarril (FGC, zona 1), funicular de Montjuïc, tramvia (TRAM) i trens de rodalia (Rodalies de Catalunya, zona 1),  durant 2, 3, 4 o 5 dies consecutius, i inclou el desplaçament d'anada i tornada amb metro des de l'aeroport al centre de Barcelona. Els abonaments es poden adquirir a les màquines de la xarxa de metro, als punts d'informació i a la botiga online de TMB (www.barcelonasmartmoving.com), així com a les oficines de Turisme de Barcelona.

 

Compartir

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB