Acte de cloenda i entrega de diplomes de la 3a edició del curs Agents d’Innovació de TMBinnova

Des del passat dia 4, TMB compta amb 28 nous agents d’innovació. Els acabats de graduar van presentar els seus projectes finals davant d’un públic molt exigent format per experts en la matèria i directors de TMB.

Innova / 21.04.22 - 09:31h

El mes d’abril va començar amb força per a TMBinnova incorporant 28 nous agents d'innovació, que, sumats als de les dues anteriors edicions, ja conformen un equip de 70 persones que vetllen per fer de TMB una empresa més innovadora.

Els equips van presentar els seus projectes finals en un acte que, a diferència de la darrera edició, va tornar a la presencialitat després de les restriccions causades per la pandèmia. Els diferents grups van exposar les seves propostes: idees innovadores basades en problemes actuals de la companyia, o possibles millores a l'empresa, totes alineades amb els eixos estratègics del Pla Estratègic 2025 de TMB.

Al llarg del curs, els participants han après què és la innovació i com és l'entorn que ens envolta, i han buscat punts de millora en la mobilitat actual. A partir d'aquí, centrant-se en un dels eixos estratègics, van escollir un repte al qual trobar solució. Aquests han estat els projectes resultants. Trobaràs més informació al tríptic adjunt:

  • TMB Verse (eix Nous models de negoci)
  • SIRECO (eix Persones)
  • S.O.S TMBapp (eix Tranformació digital)
  • Mobilitat sostenible (eix Sostenibilitat i medi ambient)
  • MaaS TMB (eix Serveis de Mobilitat)

Per la seva banda, l’Àrea d'Innovació treballa en nombroses accions per a l'acompliment dels objectius estratègics. La iniciativa Agents d'Innovació es fonamenta en 3 línies estratègiques: 

  • Incrementar l'eficiència, eficàcia i transparència dels serveis i processos
  • Crear una nova cultura d'empresa
  • Reforçar TMB com a empresa innovadora 

Els agents són ambaixadors de la innovació i complementen les feines que es fan des de l'àrea per assolir una transformació cultural en matèria d'innovació.

TMBinnova posa a disposició de la plantilla 6 tallers de creativitat

L’Àrea d’Innovació obre les inscripcions de les sessions de creativitat, disponibles per a tota la plantilla. Si vols ser un dels afortunats i poder assistir a una d’aquestes sessions, omple el següent formulari. El nombre de places és limitat, per això s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Per a les persones que es mouen millor en l’àmbit digital s’ha habilitat un taller en línia el dia 21 d’abril a les 12.00, hi pots accedir a través d’aquest enllaç.

Avui és el Dia Internacional de la Creativitat i lnnovació 2022" i posem a l'abast de la plantilla el vídeo de Xavier Ferràs "La importància d'innovar i quines són les claus per fer-ho”.

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB