La Beatriz Mera, durant l'enregistrament del pòdcast
La Beatriz Mera, durant l'enregistrament del pòdcast

Mou-te contra la leucèmia: Beatriz Mera, impulsora de la causa 2023, al pòdcast de la GenTMB

A través de la Beatriz, treballadora de Metro que va patir una leucèmia i va necessitar un trasplantament, coneixem més del Mou-te d’aquest any i de la importància d’ajudar a fer créixer el registre de donants de medul·la òssia. 

Redacció / 09.11.23 - 12:00h

“A mi m’han regalat la vida”. Així defineix la Beatriz Mera com se sent després que, gràcies a la solidaritat d’una persona a la que no coneixia, li fessin un trasplantament de medul·la.  

La Bea és la treballadora de Metro que ha impulsat la causa escollida per protagonitzar la campanya solidària “Mou-te per la lluita contra la leucèmia”. Ens ha acompanyat al primer episodi de La Casa sonora de la GenTMB que dediquem al Mou-te del 2023, que està iniciant les activitats associades que es desenvoluparan aquests mesos.

Amb el seu testimoni vol, a més de fer una crida a la solidaritat de tothom, desmentir algunes falses idees sobre els trasplantaments de medul·la: des de què requereixen una intervenció quirúrgica complexa (quan, en la majoria dels casos, el procés és similar al d’una transfusió de sang), a què les donacions són per a una persona en concret o que la compatibilitat dintre de la família és alta (només un de cada quatre pacients troben un donant familiar).

Us animem a escoltar aquest testimoni en alguna de les plataformes que trobareu a sota.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB