En Mario Lases explicant com va ser el seu accident in itinere
En Mario Lases explicant com va ser el seu accident in itinere

L’accident in itinere del Mario Lases: la pluja i altres factors atmosfèrics

En Mario Lases, AAC a l’L2, va patir un sinistre de camí a la feina on la meteorologia va jugar un paper important. De nou, un treballador de TMB posa veu a la casuística dels accidents in itinere al pòdcast de la GenTMB.

Redacció / 26.10.23 - 12:15h

Un trajecte que has recorregut mil vegades pot esdevenir l’escenari d’un accident si la meteorologia no acompanya. És el que li va passar a en Mario Lases, agent d’atenció al client a l’L2, que ens explica el seu accident in itinere en un nou episodi de La Casa sonora de la GenTMB.

En el seu cas, va ser un terra lliscant a causa de la pluja el que el va portar a caure amb la seva moto. I això malgrat que el camí era l'habitual des de feia anys per anar de casa a la feina. El resultat: lesions (d’alguna encara se’n ressenteix), una baixa laboral i uns dies complicats per gestionar la vida familiar (és pare d’una nena de 6 anys).

A més, al final de l’episodi en Mario explica les precaucions que ha pres a partir de viure aquestes circumstàncies. Als botons al peu de l’article, podeu escollir la vostra plataforma favorita per escoltar aquest nou capítol del pòdcast i vídeo pòdcast.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB