El plató on es graven l'àudio i el vídeo del pòdcast de la GenTMB
El plató on es graven l'àudio i el vídeo del pòdcast de la GenTMB

Estrenem nou canal de comunicació: descobreix l’avanç de La Casa Sonora de la GenTMB!

En format de pòdcast i vídeo pòdcast, aquests nous continguts de comunicació interna abordaran temes d’interès per al personal de TMB. Ja podeu veure l’avenç dels primers set episodis, amb testimonis que han sofert un accident in itinere.

Redacció / 04.09.23 - 07:00h

L’episodi on el Sergi Martínez (coordinador Centre Referent de Prevenció de TB i Àrees Funcionals de TMB) posarà context i dades a la problemàtica dels accidents in itinere a TMB s’emetrà aquest 12 de setembre.

Serà l’estrena d’un nou canal de comunicació per a la GenTMB, que s’afegirà als ja existents (el portal de la intranet i la GenTMBapp): es tracta d’un pòdcast (en versions àudio i vídeo) que s’aproparà d’una forma diferent a les informacions sobre el dia a dia de la nostra empresa.

Els continguts de comunicació interna del pòdcast donaran prioritat a formats com l’entrevista o el reportatge, per recollir testimonis de primera mà en qüestions que resultaran pràctiques, curioses o properes a tota la plantilla.

Accidents in itinere en primera persona

Després de l’arrencada del pòdcast amb l’entrevista a Sergi Martínez, en les setmanes posteriors s’aniran publicant els testimonis de companys de bus i metro que han patit un accident anant o tornant de la feina.

Ens parlaran de com es va esdevenir el sinistre, quines van ser les conseqüències físiques i emocionals, com es van sentir tractats per l’empresa, els serveis mèdics i els companys i companyes i si han extret alguna ensenyança que els ajudi a no repetir el tràngol.

Passaran pels nostres micròfons Niko, Román, Salva, José Manuel i Mario, que han patit accidents in itinire en diferents circumstàncies (anant a peu, en motocicleta, degut a factors atmosfèrics, per la topada amb un animal salvatge...).

El pòdcast es podrà escoltar a les plataformes Ivoox i Spotify (al canal de TMB), mentre que el vídeo pòdcast estarà disponible al canal corporatiu de TMB a YouTube. A més, cada vegada que es publiqui un nou episodi es difondrà a través d’un article al GenTMB.

De moment, us animen a mirar el resum en vídeo que avança el contingut dels set primers episodis de La Casa Sonora de la GenTMB. Esperem que el gaudiu!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB