Carolina Ceresuela, tècnica de Gestió Ambiental a TMB: "Entre el 80-85% dels residus es valoritzen"

Carolina Ceresuela, tècnica especialista de Gestió Ambiental, ens ha acompanyat en un nou episodi de la Casa Sonora de la GenTMB per explicar les accions que realitza TMB per gestionar de manera responsable els residus.

Eloi Blanes / 21.06.24 - 08:23h

La tècnica de Gestió Ambiental a TMB, Carolina Ceresuela, ha donat veu al pòdcast de la Casa Sonora de la GenTMB en aquest darrer episodi. La gestió de residus és una de les tasques que duu a terme la Unitat de Gestió Ambiental i que incideix en el dia a dia de la plantilla de TMB.

Carolina Ceresuela ha explicat tota la feina que fa TMB per gestionar de manera responsable els residus que genera la companyia i ha destacat la importància de continuar avançant en un aspecte crucial per la salut del planeta i de les persones. Al pòdcast, s'ha explicat quins són els residus que existeixen a TMB, com s'aborden i de quina manera es gestionen per donar-li una segona vida, quin seguiment se'n fa d'ells i com ens afecta a tots i totes a la nostra vida.

En el seu pas per La Casa Sonora de la GenTMB, Ceresuela, ha aportat dades rellevants, ha explicat les diferències i similituds entre els residus de Metro i Bus i ha recopilat un seguit de consells perquè tothom pugui gestionar de manera responsable i eficient els residus, tant en l'àmbit professional com personal.

Podeu accedir al pòdcast en qualsevol de les plataformes que enllacem a sota. Comencem!

 

 

 

 

 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB