Un moment de la gravació del pòdcast de la GenTMB
Un moment de la gravació del pòdcast de la GenTMB

Els accidents in itinere circulant en motocicleta: el cas del Román Montorio

Publiquem al pòdcast de la GenTMB un nou testimoni sobre els accidents in itinere. En aquest cas, les conseqüències van incloure passar per quiròfan.

Redacció / 06.10.23 - 08:15h

En Román Montorio, que treballa al CON Triangle, porta 27 anys a TMB, la major part de la seva carrera com a conductor i els darrers temps com a delegat de Prevenció. Quan va patir un accident in itinere, conduïa una motocicleta, un mitjà de transport que no li agrada especialment, tot i que reconeix que és pràctic quan tens pressa.

Ens va voler acompanyar en un nou episodi de La Casa sonora de la GenTMB per explicar-nos el seu accident de moto (tot i que el tramvia, en certa mesura, també va jugar un paper). El que va començar com un ensurt que imaginava sense grans conseqüències va acabar amb una baixa propera als cinc mesos, una intervenció, rehabilitació...

Als botons del peu de l’article, podeu escollir la plataforma per escoltar el nou contingut. Trobareu aquest nou episodi (i els dos anteriors) a les plataformes iVoox, Spotify i YouTube. Comencem!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB