Sprechen Sie Deutsch?

Quins idiomes parles? Cap? Saps que pots estudiar idiomes a l’empresa? Les classes són gratuïtes i tu et marques el ritme d’estudi, només cal que entris al Campus TMB i triïs la llengua que vols aprendre

Àngels Rodríguez / 10.08.22 - 11:34h

El Ricard Escolà és agent d’atenció al client de l'L4 i està estudiant alemany mitjançant la plataforma digital d'Idiomes TMB. Ens anima a estudiar algun dels idiomes que ofereix la plataforma: “Tot és trobar-hi temps i ganes, i com que pots marcar-te tu mateix el ritme del curs, és molt fàcil de portar”.

Per què estàs estudiant alemany?

Doncs m’agraden molt els idiomes, és una forma d’ampliar coneixements. Aprendre una llengua nova et permet conèixer la seva cultura i poder comunicar-me amb la gent, ja sigui amb un client o fent un viatge. A part de l’alemany estic estudiant anglès, he acabat el nivell  B1.1 i més endavant vull mirar de posar-m’hi amb el francès.

En quin nivell estàs?

He finalitzat el Deutsch A1 i ara vaig pel Deutsch A2, és bastant més complicat del que m’imaginava al principi, però amb ganes es pot.

S'estan complint les expectatives posades en el curs?

La veritat és que sí, dins de les singularitats de l’idioma me’n vaig sortint, amb dedicació.

Què esperes obtenir d'aquests estudis?

Poder conèixer l’idioma més bé, per poder tenir una comunicació bona i clara amb la gent que el parla, ja que mai saps que et portarà el futur.

Quina rellevància adquireixen els idiomes en la teva feina?

Doncs molta. A l'L4, al tenir estacions vora la platja i vora el centre de la ciutat, tenim molts turistes, cosa que fa que atenguem, al cap del dia, gent de gairebé tot el món. Encara que la majoria dels clients es comuniquen amb l’anglès, m’agradaria poder atendre’ls en la seva pròpia llengua.

Fora de l’horari del curs, fas alguna cosa per millorar el teu nivell?

Em vaig acostumar amb l’anglès a mirar sèries i pel·lícules subtitulades o traduir cançons, i amb l’alemany faig el mateix. El catàleg és més reduït que l’anglès, però avui, amb les plataformes de vídeo o música, és fàcil trobar-ne, tinc molt per agrair al grup alemany Rammstein!!

Ens recomanes aquests cursos?

Si, sense cap dubte, independentment del nivell de cadascú, ho recomano tant si mai has estudiat un idioma com si ja el tens dominat. És molt agraït poder realitzar aquests cursos des de casa i sense despesa econòmica.

Ens dones alguns consells per animar-nos a estudiar idiomes?

Sobretot trobar-hi temps i ganes; com que pots marcar-te tu mateix el ritme del curs, és molt fàcil de portar, i un cop comenceu, no tingueu por de practicar-lo amb clients.

És còmoda d’utilitzar, la plataforma?

Sí, a part, és senzill moure’t per dins, i amb la comoditat de fer-ho des de casa i com he dit marcant-te tu mateix el ritme, es porta molt bé el curs.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB