Pedro Sola / Pep Herrero
Pedro Sola / Pep Herrero

Pedro Sola, ambaixador TMB

De consultor tecnològic a TOLA després d’haver treballant cinc estius com a AAC —en línies convencionals. 

Albert Piqué / 20.03.19 - 08:00h

El seu ambient de treball fa que cada dia vagi a la feina amb ganes i il·lusió.  

Qui és el Pedro? 

—El Pedro és un home de 30 anys, casat des de fa un any, familiar i molt amic dels seus amics. Entusiasta de mena i motivat pel treball, el Pedro està molt content de la seva vida, tant pel que fa a la seva vida personal com laboral. Ara fa tres anys vaig acabar la carrera d’administració i direcció d’empreses. 

Com i quan vas començar a treballar a TMB?

—L’any 2010, mentre era estudiant, acostumava a moure’m en moto. Un dia d’hivern al llevar-me vaig veure que estava nevant, i vaig decidir que aniria a la universitat amb transport públic. En entrar a la web de TMB per consultar la millor combinació, vaig veure un anunci que deia: “Treballa amb nosaltres”. Sigui per casualitat o destí, vaig entrar-hi per veure què demanaven; era per fer contractacions d’AAC d’estiu.  Com que jo estava estudiant, l’opció d’una feina d’estiu m’encaixava perfectament, així que vaig enviar el meu currículum. Em van seleccionar i durant 5 anys vaig compatibilitzar estudis i feina d’estiu com a AAC en línies convencionals, concretament a la L5.  

I el teu canvi d’AAC a TOLA, com va sorgir?

—Aquesta és una de les moltes coses que he d’agrair a l’empresa, ja que ens va oferir fer un curs de tes mesos, fora de la jornada laboral, per preparar-nos per fer les proves de TOLA. Vaig aprovar el curs, em vaig presentar al procés de selecció de TOLA i el vaig aprovar. 

Com que tot aquest procés es va fer fora de la temporada d’estiu, i amb la carrera ja acabada havia començat a treballar a IBM com a consultor tecnològic, vaig haver de triar entre seguir aquell camí o optar per començar una carrera professional a TMB. Com que avui soc aquí, ja et pots imaginar què vaig triar, oi?

Creus que la companyia aposta per les persones? 

—Sí, fa una clara aposta pel talent intern, que evidentment has de demostrar, però al tractar-se d’una gran empresa on s’incentiven  les promocions internes,  això fa que t’hi puguis desenvolupar professionalment i siguis tu mateix qui es posa els límits. 

Què és el que més valores del teu lloc de treball? 

—L’ambient de treball que tenim, ja que som un equip de gent molt jove, dinàmica i amb ganes de treballar, i això fa que venir cada dia a la feina ho faci amb ganes i il·lusió. 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB