Parli italiano?

Quins idiomes parles? Cap? Saps que pots estudiar idiomes a l’empresa? És gratuït i tu et marques el ritme d’estudi, només cal que entris al Campus TMB i triïs la llengua que vols aprendre

Àngels Rodríguez / 14.07.22 - 08:48h

Cristina Montero, auxiliar d’estació del telefèric, està estudiant italià mitjançant la plataforma digital Idiomes TMB i ens la recomana perquè és molt didàctica i perquè té uns continguts força atractius.

Per què estàs estudiant italià?

L’italià és una llengua que sempre m’ha cridat l’atenció. Quan vaig estudiar turisme a la universitat era un dels idiomes optatius i no vaig tenir dubtes en agafar-lo, ja que a més soc una enamorada d'Itàlia, on hi ha, segons la meva opinió, una de les ciutats més boniques del món, Roma.

I en quin nivell estàs?

Actualment estic cursant un C1. Quan vaig acabar la universitat vaig decidir fer classes durant 4 anys en una acadèmia privada amb una professora nascuda a Roma. Després, per incompatibilitat d’horaris ho vaig haver de deixar i vaig decidir reprendre les classes amb la plataforma digital Idiomes TMB.

S'estan complint les expectatives posades en el curs?

Sí, de fet diria que s'han superat. La plataforma és molt versàtil i et permet aprendre tant gramàtica com comprensió oral i escrita. A més, el fet de tenir l'opció de fer classes online amb un professor nadiu et permet millorar molt oralment.

Què esperes obtenir d'aquests estudis?

Sobretot conèixer molt vocabulari i ser capaç de fer-me entendre i comunicar-me a l’hora de viatjar a ciutats de parla italiana.

Quina rellevància adquireixen els idiomes en la teva feina?

La veritat que és molt elevada. Diria que més del 90% de les persones que passen pel meu lloc de treball són estrangeres, amb la qual cosa és convenient disposar dels recursos suficients per comunicar de la manera més clara possible allò que t’estan demanant.

Fora de l’horari del curs, fas alguna cosa per millorar el teu nivell?

Per sort, vaig viure a Roma durant uns mesos i vaig fer amistats que avui en dia mantinc i em permeten seguir posant en pràctica l’italià.

Ens recomanes aquests cursos?

I tant! Considero que estan estructurats d’una manera molt didàctica, de manera que aprens i alhora gaudeixes dels continguts. A més, el fet de tenir classes en directe amb un professor nadiu i companys de tot arreu t’obliga a tenir el valor de parlar i d’aquesta manera també et corregeixen les possibles errades que puguis cometre.

Ens dones alguns consells per animar-nos a estudiar idiomes?

Aconsello començar a estudiar perquè et facilita conèixer persones d’altres països i et permet d’aquesta manera integrar-te amb altres cultures, cosa que considero molt valuosa avui en dia.

És còmoda d’utilitzar, la plataforma?

Sí, considero que és molt intuïtiva i molt còmoda. A més, disposa d’algunes eines que et faciliten l’aprenentatge, com per exemple un diccionari de paraules desconegudes que tu mateix pots seleccionar i apareixen recollides juntes al final de cada lliçó per fer-ne un nou repàs.

Plataforma digital d'idiomes TMB

Els cursos són en format online, però una vegada assolit un nivell pots passar a fer classes presencials. Actualment, només s’estan realitzant classes d’anglès, però a mesura que més persones vagin completant altres idiomes i nivells s’organitzaran grups en les altres llengües.

És molt fàcil apuntar-s'hi: accedeix al Campus TMB, identifica't, tria l’opció d’idiomes i comença a estudiar una altra llengua.

Estudiar idiomes t'obre la ment, et descobreix altres maneres de pensar, desenvolupa la teva capacitat cognitiva i d'aprenentatge i et permet augmentar les teves competències a la feina.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB