Diumenge, 5 d'abril de 2020

Vols viure la màgia del Nadal a Barcelona? El club GenTMB t’hi convida!

 

Barcelona Night Tour Christmas Lights

Vols viure la màgia del Nadal a Barcelona? El club GenTMB t’hi convida!

A finals d'aquest mes s'inicia una nova ruta del Barcelona Bus Turístic, la Night Tour Christmas Lights, un recorregut per veure les il·luminacions nadalenques de la ciutat. El Club GenTMB sorteja packs familiars d'entrades.    

Albert Piqué / 22.11.19 - 11:20h

La Barcelona Night Tour Christmas Lights és una experiència única per gaudir de l'ambient nadalenc de la ciutat. La visita, que serà guiada per informadors oficials de Turisme de Barcelona en tres llengües, català, castellà i anglès, i amb un bus de dos pisos descobert, s'estrena el proper 29 de novembre i s'allargarà fins al 4 de gener. Les sortides seran a les 20 h tots els divendres, dissabtes i diumenges, i tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja.

La sortida serà a la plaça Catalunya (costat Llobregat, parada Ruta Vermella), seguirà per la Ronda Universitat, el carrer de Pelai, el carrer de Fontanella, la Via Laietana, el passeig de Colom, l'avinguda del Paral·lel, la plaça d'Espanya, l'avinguda de la Reina Maria Cristina i l'avinguda Rius i Taulet, on es podrà contemplar la Font Màgica; continuarà pel carrer de Lleida, el carrer de Tamarit, el carrer d'Entença, la Gran Via de les Corts Catalanes, el passeig de Gràcia, un tram del quadrat d'or fins a la Pedrera, el carrer del Rosselló, el carrer de Sardenya per veure la Sagrada Família, novament a la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Castillejos, el carrer de Casp, l'avinguda Meridiana, des d'on es podrà contemplar la Torre Glòries, el carrer dels Almogàvers, el passeig de Lluís Companys i l'Arc de Triomf, la ronda de Sant Pere, la plaça d'Urquinaona, el carrer de Roger de Llúria, el carrer d'Aragó, el carrer de Balmes, el carrer de Pelai i final al punt de sortida a la plaça de Catalunya.

El Club GenTMB sorteja 4 packs cada setmana, 2 per a membres nous i 2 per a persones que ja gaudeixen dels avantatges del club. Només has d'accedir al club GenTMB i registrar-te a la promoció.

Si encara no sou membres del Club GenTMB, formar-ne part és molt fàcil. Cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Participa-hi!

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB