Divendres, 29 de maig de 2020

Un any més, el CCM, el CSPC i el CCB han obert les portes als fills dels treballadors de TMB

 

CCB / TMB

Un any més, el CCM, el CSPC i el CCB han obert les portes als fills dels treballadors de TMB

El dimecres 2 de gener i avui, divendres 4 de gener, el Centre de Control de Metro, el Centre de Seguretat i Protecció Civil i el Centre de Control de Bus han rebut la visita de fills i familiars de treballadors.

Redacció / 04.01.19 - 08:05h

Durant les sessions del matí de dimecres i les d’avui, els pares i mares que van apuntar-s'hi, han pogut acompanyar els seus infants i ensenyar-los, de primera mà i en directe, la feina que es fa des dels centres de control.

Les visites començaven amb la projecció d'un vídeo, protagonitzat per la Karma, on d'una manera molt didàctica s'explica què és TMB, quins transports gestiona i els àmbits d'actuació. Després s’explica la gestió del servei de Metro i el de Bus i s’accedeix a les sales de control, on un operador, seguint les indicacions del cap de sala o supervisor, detalla les complexitats de la regulació dels carrusels i la gestió d'incidències. Pel que fa a la visita del CCM, es complementa amb una altra visita al Centre de Seguretat i Protecció Civil de Metro.

Tots els assistents s’han emportat un obsequi del TMB Educa i una invitació per a 4 persones al Telefèric de Montjuïc.

L'objectiu d'aquestes visites guiades, que estan capitanejades pels monitors de TMB Educa i tècnics de comunicació interna, és apropar l'entorn professional de TMB als fills, que coneguin de prop unes instal·lacions on es controla diàriament el servei de transport públic de la ciutat i aconseguir que els més menuts de casa prenguin consciència de la gran tasca que es realitza a les xarxes de transport de TMB, tots els dies de l'any durant les 24 hores, gràcies a l’esforç, professionalitat i dedicació dels seus pares.

Visita al  Centre de Control de Metro
Visita al Centre de Control de Metro

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB