Dimarts, 2 de juny de 2020

Tret de sortida al conjunt d'activitats esportives, socials i culturals

 

Tret de sortida al conjunt d'activitats esportives, socials i culturals

Amb la tardor arriba el desplegament de totes les activitats esportives, socials i culturals per generar una dinàmica social de companyonia i compartir valors com l'esport i la cultura dins de l'empresa.

Àngel Rodríguez Lerma, tècnic en desenvolupament de polítiques d'igualtat i participació / 10.10.19 - 09:03h

Recentment es va fer un primer avançament de l'inici d'activitats com l'atletisme, la fotografia, la salsa i el taitxí. Ara s'inicien les que faltaven.

BTT. Una activitat molt estesa entre les persones de TMB però que havia desaparegut. Bernat Rodríguez Martínez (brodriguezm@tmb.cat i tel. 617170267) i Albert González Manresa (agmanresa@tmb.cat i tel. 677076324) en són els nous responsables/impulsors/coordinadors, que a finals d'octubre volen posar-se en marxa.

CORAL. Les veus de TMB. Fa mols anys que canten per la nostra geografia fent més agradable algun matí o tarda a persones que estan en residències o centres de dia. També actuen en altres llocs i actes. Si esteu interessats a formar part de la coral, la persona de contacte es Eladio de Miguel (coraltmb@gmail.com).

EXCURSIONISME. Aquest grup va començar ja fa uns quants anys i és conegut per un clàssic cap de setmana a la neu de Núria. Però aquest curs volen fer sortides com la Ruta Modernista, el Museu Egipci els Camins de Ronda. També un geocaching al Laberint d'Horta i una passejada amb el Tren del Ciment. Per a més informació cal contactar amb Manuel Iribarne Franco (miribarne@tmb.cat i tel. 646311369) i/o amb Sonia Domínguez Santiago (sdominguez@tmb.cat i tel. 686705152).

PÀDEL. Es reprèn l'exitosa Lliga Social TMB. Alfredo Domínguez Gil (adominguezg@tmb.cat) i Víctor Gregorio Herrero (vherrero@tmb.cat) en són els nous impulsors, amb un nou reglament i moltes ganes. Per a més informació, contacteu-hi!

ROOM ESCAPE. Es farà a les instal·lacions de Magic Espace a Horta. Una vegada sapiguem l'interès que desperta l'activitat, concretarem dies, hores i preus. Les persones interessades envieu un correu electrònic a magic@magicescape.cat

RUTES GUIADES. Una de les activitats de més èxit del curs passat, que seguirà a càrrec de GoBcn. S'ampliaran rutes com la de la Catedral del Mar, amb pujada a la teulada, i la Ruta del 1714, entre d'altres. En la mesura que sigui possible es faran en horari de matí, tarda i tarda/nit. Més info a info@gobcnrutas.com

IOGA. Canvia de format. Les classes seran setmanals en horari de matí o tarda, i tindrà una durada de 3 mesos. L'activitat començarà el 24/10, amb un màxim de 15 persones per classe i torn. Les persones interessades han de contactar amb Alejandra Vidal (Alejandra@espaciodeyoga.es)

Cal recordar que:
- Totes les activitats estan subvencionades de manera equivalent sense que cap d'elles tingui preponderància sobre la resta.
- En totes les activitats el participant n'abona una part.
- Que totes les activitats es realitzen fora de l'horari laboral.

De cara a poder fer un seguiment de totes les activitats, us agrairem que feu còpia de les qüestions que us afectin a Servei_Top@tmb.cat  en els vostres contactes amb els responsables de les activitats. Ànims, esperem la vostra adhesió abans de l'11 d’octubre d'enguany. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB