Dimarts, 3 d'agost de 2021

Inici de curs de les activitats esportives, socials i culturals

 

Inici de curs de les activitats esportives, socials i culturals

Tot i que les activitats esportives, socials i culturals s'inicien a l'octubre, els propers dies s'oferiran classes de prova d'algunes activitats i d'altres avançaran l'inici de curs.

Ángel Rodríguez Lerma / 12.09.19 - 11:47h

El Grup de Fotografia estrenarà el seu nou local de l'estació del Carmel, el 26 de setembre a les 17.30h, amb l'inici de curs. Per a més informació, podeu contactar amb el seu responsable, Miguel Ángel Benito, per e-mail, mabenito@tmb.cat, o bé per telèfon, al 610 095 133.

Si estàs pensant a afegir-te a les classes de salsa, l'Alícia Díaz, la seva responsable, ha programat dues sessions de prova, per als qui vulguin provar aquesta disciplina de ball. Es faran la setmana del 23 de setembre.  Per a més informació contacteu-hi per e-mail, admurcia@tmb.cat, o bé per telèfon, 675 50 00 22.

El Grup de Taitixí, que és l'activitat més antiga de les que es realitzen, començarà les classes el dia 2 d'octubre a Santa Eulàlia.  Si en voleu saber més detalls, podeu contactar amb el seu mestre/instructor, el Domingo González dgonzalez@tmb.cat o bé per telèfon al 93 298 70 76.

El grup atlètic TMB, que continua pujant posicions de la classificació Championchip (entre les deu primeres) farà el tret de sortida al nou curs el 12 d'octubre a l'Eurofitness Nou Barris, la primera cursa d'aquesta temporada. Els interessats/des podeu contactar amb en Fèlix Bataller per e-mail, fbataller@tmb.cat o bé per telèfon al 626821011.

Properament us informarem de la resta d'activitats.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB