Divendres, 7 de maig de 2021

TMBinnova participa com a jurat al MakerFest

 

MakerFest logo

TMBinnova participa com a jurat al MakerFest

El MakerFest s'emmarca dins d'una sèrie d'esdeveniments promoguts per la direcció general de Formació Professional del Departament d'Educació amb l'objectiu d'impulsar la cultura emprenedora i innovadora entre l'alumnat i el professorat d'FP.

Redacció - Innovació / 12.02.21 - 07:19h

El passat dimarts 2 de febrer TMBinnova va participar com a jurat al MakerFest, un esdeveniment dirigit a alumnes i docents de cicles formatius per trobar solucions tangibles a través de prototips. Al llarg de la sessió, els alumnes van aprendre a pensar com un dissenyador per prototipar ràpidament nous productes, serveis i activitats.

La jornada, que a conseqüència de la pandèmia es va realitzar de manera virtual, va comptar amb 150 alumnes i 30 docents de tot el territori per donar solucions i arribar a un prototip que donés resposta a 3 reptes inspirats en els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS): “Com aconseguir Instituts més inclusius”, “Com donar sortida al món laboral dels joves” i “Economia circular”.

Cal destacar que, durant la jornada, el MakerFest va entrevistar Bernat Fernández Pinto, de l'equip de TMBinnova, que va comentar aspectes relacionats amb la innovació així com de la mobilitat del futur. Podeu veure l'entrevista clicant aquí a partir del minut 2:54:00.

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB