Dijous, 16 de setembre de 2021

TMB present en la primera edició d'“eMotion land. El següent moviment”

 

TMB present en la primera edició d'“eMotion land. El següent moviment”

Està organitzat per estudiants d'ESADE i s'hi convida empreses punteres en els diferents camps de la mobilitat terrestre per parlar de com ens mourem en el futur

Redacció / 07.04.21 - 08:00h

L'esdeveniment, que es va celebrar recentment al Circuit de Catalunya i va comptar amb ponents de les empreses del món de la mobilitat terrestre com Seat, Porsche, Mercedes, Quadis, Go Cleer, Reby, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i TMB, tenia l'objectiu de tractar diferents aspectes relacionats amb el futur de la mobilitat per terra, com la sostenibilitat i el transport de públic; la innovació i nous models de negoci en la mobilitat per terra; la indústria de l'automòbil i el finançament dels projectes.

TMB va estar representada per Michael Pellot, Director de Reputació Corporativa de TMB, que va oferir la conferència TMB, el futur és verd, explicant l'aposta de l'empresa per les energies netes, en què va ressaltar que som dels països d'Europa amb baixos nivells d'emissions de gasos i partícules contaminants. Va destacar que som pioners a Europa en autobusos de gas, un 40% de la flota, que disminueixen significativament l'emissió de CO2, i el primer operador a Europa que opera amb autobusos articulats 100% elèctrics. En el cas de Metro, som dels primers al món que vam introduir trens amb sistemes de fre de recuperació d'energia, i actualment el 100% de la flota està utilitzant aquesta tecnologia. Va explicar que Metro és també un dels primers a Europa que opera una línia de metro automatitzada que permet un estalvi d'energia d'entre un 15% i un 20%. 

Va finalitzar la ponència explicant que l'empresa acaba de llançar un ambiciós Pla d'Inversions de set anys dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resistència per a l'economia espanyola i que el Govern de la Generalitat també està promovent projectes de més de dos bilions euros d'inversió per acabar les línies 9 i 10 i altres extensions de la línia de metro.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB