TMB posa en marxa el programa d’acompanyament a la desvinculació, PAD

El PAD neix amb l’objectiu principal de donar suport, tant en els tràmits administratius com en les qüestions de caràcter emocional i de gestió personal, a tot el personal de plantilla de la companyia que està en procés de jubilació

RH / 24.05.22 - 10:28h

El programa està dirigit a les quatre-centes quaranta-dues persones que són jubilables parcialment aquest 2022 atès que compleixen els requisits laborals, a les que podrien haver-se jubilat parcialment en anys anteriors però que no van voler en el seu moment i a les persones que actualment tenen un contracte de jubilació parcial vigent. Totes elles seran convidades via correu electrònic a gaudir d’aquest nou projecte. Paral·lelament, passats uns dies rebran una trucada telefònica de professionals de RH de la companyia en què els explicaran en detall el programa i els animaran a participar-hi.

El programa aborda l’aspecte més personal i emocional i convida la persona a fer un viatge per una sèrie d’etapes-estacions, cadascuna de les quals l’acosta al seu destí, que és una jubilació joiosa.

Per ajudar a arribar a aquest destí el projecte consta de quatre seccions:

  • Vídeo: cada mes es penjarà un vídeo de durada curta de la mà d’un professional que abordarà  temes d’interès. 
  • Blog: Aquest és un espai en el qual es narren les “circumstàncies i peripècies” del viatge-jubilació que viuen dues persones recentment jubilades, amb la  idea que gaudeixin de la història narrada, que potser s'assembla a la seva, que identifiquin les circumstàncies d’aquest nou viatge per gestionar-les positivament participant i donant la seva opinió sobre cadascuna de les històries narrades. La idea és generar xarxa i que tots es puguin nodrir dels comentaris i aportacions personals. Darrere hi ha un professional que vetlla pel bon funcionament del blog. 
  • Taller: El taller és un bon lloc per aprofundir i preparar el viatge amb plenitud. Un espai grupal, assessorat per professionals on podran compartir, elaborar i crear aquells recursos necessaris per a aquesta etapa vital.
  • Conferències: en format híbrid (presencial + online), podran gaudir d’un expert en el tema que els posarà al corrent de les eines i habilitats per gaudir d’aquest viatge.

Us deixem un petit tast del programa amb el vídeo de presentació

El programa ha quedat finalista dels premis IMPACTA que atorga la Fundació Factor Humà. El 30 de juny se sabrà qui és el guanyador.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a Roman Losada : rolosada@tmb.cat / 932987415

Animeu-vos a participar-hi!, i animeu els vostres equips a fer-ho!

Us esperem!!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB